Închide meniul

Gini Wijnaldum a rupt tăcerea! De ce a ales să semneze cu PSG și a refuzat-o pe Barcelona

Alexandru Ivan Publicat: 13 iunie 2021, 14:22

Reclamă
Gini Wijnaldum a rupt tăcerea! De ce a ales să semneze cu PSG și a refuzat-o pe Barcelona

Gini Wijnaldum a reușit o dublă

PSG

Chiar dacă avea plănuită şi vizita medicală la Barcelona de două săptămâni, Gini Wijnaldum a ales banii arabilor: PSG i-a oferit un salariu dublu faţă de cât ar primi la echipa lui Laporta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, când și-a explicat decizia, Wijnaldum nu a adus în discuție și aspectul financiar. Fotbalistul olandez a precizat doar că PSG a fost „mai hotărâtă”.

Gini Wijnaldum, despre transferul la PSG

„A fost destul de dificil să aleg. Am negociat cu FC Barcelona timp de patru săptămâni, dar din păcate n-am ajuns la un acord. Cei de la PSG s-au mișcat mai repede și au fost mai hotărâți.

Îmi place foarte mult proiectul pe care mi l-au propus PSG. A fost foarte greu să aleg, pentru că sunt două echipe uriașe. Am vrut să merg la Barcelona, dar nu ne-am înțeles, iar cu PSG totul a mers mai bine și mai repede”, a dezvaluit Wijnaldum citat de sport.es.

Wijnaldum a semnat cu PSG până în 2024, din postura de jucător liber de contract. Acesta va câștiga 8 milioane de euro pe sezon în capitala Franței, dublu față de cât i-a oferit FC Barcelona.

Reclamă

În vârstă de 30 de ani şi dorit şi de FC Barcelona, Wijnaldum se află la final de contract cu clubul Liverpool. El a mai jucat în carieră la Feyenoord, PSV şi Newcastle United.

La echipa naţională a Olandei, cu care va participa la turneul final al Campionatului European, jucătorul a strâns 75 de selecţii şi a marcat 22 de goluri. Sursa citată precizează că PSG va anunţa transferul lui Wijnaldum înainte ca Olanda să înceapă meciurile la Euro-2020.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și