Închide meniul

Antrenorul dorit de Gigi Becali râde de patronul FCSB: „Cum să nu aibă antrenor? A avut întotdeauna, e cel mai de succes!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2021, 17:50

Antrenorul dorit de Gigi Becali râde de patronul FCSB: „Cum să nu aibă antrenor? A avut întotdeauna, e cel mai de succes!

profimedia

Gigi Becali, răspuns de la Alex Chipciu

Antrenorul dorit de Gigi Becali râde de patronul FCSB. Eugen Neagoe se amuză se situaţia din tabăra roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul dorit de Gigi Becali râde de patronul FCSB: „Cum să nu aibă antrenor? A avut întotdeauna!”

Înainte de numirea lui Dinu Todoran la FCSB, Gigi Becali a avut discuţii cu mai multe nume din fotbalul românesc. Marius Croitoru (FC Botoşani), Ilie Poenaru (Academica Clinceni) şi Eugen Neagoe (fost antrenor Astra Giurgiu) s-au aflat pe lista patronului roş-albaştrilor.

Negoe a refuzat FCSB, iar acum râde de Gigi Becali: „Cum să nu aibă antrenor?! A avut întotdeauna. Gigi a fost mereu acolo, așa că nu s-a pus problema… Asta e realitate! E cel mai de succes antrenor. Are atâtea participări în Champions League și Europa League. Acum, FCSB și Universitatea Craiova trebuie să se miște și să întărească pentru a se bate cu CFR Cluj, pentru a emite pretenții. Chiar dacă FCSB și Universitatea Craiova au jucători valoroși, întotdeauna este loc și de mai bine.

Dacă de la FCSB pleacă Tănase și va mai pleca cineva, va fi destul de greu să țină ritmul. Dar Gigi este imprevizibil. Are posibilități nelimitate, poate aduce jucători valoroși și poate forma o echipă foarte valoroasă. FCSB are tineri de real talent, Popescu, Coman, Moruțan sau Olaru”, a spus Eugen Neagoe la Digi Sport.

Dinu Todoran, alesul lui Gigi Becali, a condus primul antrenament la FCSB

Prima imagine cu Dinu Todoran la FCSB. Alesul lui Gigi Becali a condus în premieră antrenamentul roş-albaştrilor. Fotbaliştii au început antrenamentele noul antrenor la baza clubului din Berceni. Tehnicianul le-a transmis acestora programul de antrenamente. În perioada următoare, FCSB va anunţa ce amicale va disputa vara aceasta.

Reclamă

Dinu Todoran are un CV mult sub nivelul echipei pe care urmează să o antreneze. Acesta era liber de contract din martie 2021. Ultima lui echipă a fost CSM Slatina. La CSM Slatina, Todoran a stat 5 meciuri, fără să obțină vreo victorie.

Pe lângă CSM Slatina, Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor. Totodată, noul antrenor de la FCSB a fost secund la lotul Under 19 al României.

Dinu Todoran
Sursa: FCSB / Răzvan Păsărică
Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și