Închide meniul

Antrenorul dorit de Gigi Becali râde de patronul FCSB: „Cum să nu aibă antrenor? A avut întotdeauna, e cel mai de succes!”

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2021, 17:50

Antrenorul dorit de Gigi Becali râde de patronul FCSB: „Cum să nu aibă antrenor? A avut întotdeauna, e cel mai de succes!

profimedia

Gigi Becali, răspuns de la Alex Chipciu

  • Antrenorul dorit de Gigi Becali râde de patronul FCSB
  • Cum a fost ironizat latifundiarul din Pipera

Antrenorul dorit de Gigi Becali râde de patronul FCSB. Eugen Neagoe se amuză se situaţia din tabăra roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul dorit de Gigi Becali râde de patronul FCSB: „Cum să nu aibă antrenor? A avut întotdeauna!”

Înainte de numirea lui Dinu Todoran la FCSB, Gigi Becali a avut discuţii cu mai multe nume din fotbalul românesc. Marius Croitoru (FC Botoşani), Ilie Poenaru (Academica Clinceni) şi Eugen Neagoe (fost antrenor Astra Giurgiu) s-au aflat pe lista patronului roş-albaştrilor.

Negoe a refuzat FCSB, iar acum râde de Gigi Becali: „Cum să nu aibă antrenor?! A avut întotdeauna. Gigi a fost mereu acolo, așa că nu s-a pus problema… Asta e realitate! E cel mai de succes antrenor. Are atâtea participări în Champions League și Europa League. Acum, FCSB și Universitatea Craiova trebuie să se miște și să întărească pentru a se bate cu CFR Cluj, pentru a emite pretenții. Chiar dacă FCSB și Universitatea Craiova au jucători valoroși, întotdeauna este loc și de mai bine.

Reclamă

Dacă de la FCSB pleacă Tănase și va mai pleca cineva, va fi destul de greu să țină ritmul. Dar Gigi este imprevizibil. Are posibilități nelimitate, poate aduce jucători valoroși și poate forma o echipă foarte valoroasă. FCSB are tineri de real talent, Popescu, Coman, Moruțan sau Olaru”, a spus Eugen Neagoe la Digi Sport.

Citește și:

Dinu Todoran, alesul lui Gigi Becali, a condus primul antrenament la FCSB

Prima imagine cu Dinu Todoran la FCSB. Alesul lui Gigi Becali a condus în premieră antrenamentul roş-albaştrilor. Fotbaliştii au început antrenamentele noul antrenor la baza clubului din Berceni. Tehnicianul le-a transmis acestora programul de antrenamente. În perioada următoare, FCSB va anunţa ce amicale va disputa vara aceasta.

Reclamă

Dinu Todoran are un CV mult sub nivelul echipei pe care urmează să o antreneze. Acesta era liber de contract din martie 2021. Ultima lui echipă a fost CSM Slatina. La CSM Slatina, Todoran a stat 5 meciuri, fără să obțină vreo victorie.

Pe lângă CSM Slatina, Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor. Totodată, noul antrenor de la FCSB a fost secund la lotul Under 19 al României.

Dinu Todoran
Sursa: FCSB / Răzvan Păsărică
Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat