Închide meniul

Sorin Cârţu a dat de pământ cu politicienii români după ce legendele „Generaţiei de Aur” au fost umilite pe Arena Națională! „Ce cauţi acolo? Te jigneşti pe tine!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 iunie 2021, 10:52

Reclamă
Sorin Cârţu a dat de pământ cu politicienii români după ce legendele Generaţiei de Aur” au fost umilite pe Arena Națională! „Ce cauţi acolo? Te jigneşti pe tine!

Hagi şi Popescu au vorbit despre următoarea perioadă de la Farul

Hepta

Sorin Cârţu a dat de pământ cu politicienii români după ce Hagi, Popescu și Munteanu au fost umiliți pe Arena Națională. Preşedintele Universităţii Craiova este de părere că aceştia nu aveau ce să caute la Austria – Macedonia de Nord 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu a dat de pământ cu politicienii români după ce Hagi, Popescu și Munteanu au fost umiliți pe Arena Națională

La primul meci din istoria Euro disputat în România, oficialii FRF și mai mulți oameni politici au ocupat locuri la VIP. În schimb, legendele fotbalului nostru au stat la tribuna a doua. Sorin Cârţu este convins că politicienii nu ar fi trebuit să vină la meci. Ludovic Orban, Dan Barna sau primarul Nicuşor Dan sunt doar câteva dintre numele prezente la meci.

„E un Campionat European interesant, să vedem cum va continua. Dacă veneau Hagi, Gică Popescu la Craiova, le plăteam eu biletele și îi puneam la tribuna oficială. Și ei au greșit, nu trebuiau să se mai ducă! Nu trebuiau să accepte invitațiile, trebuiau să meargă pe banii lor. Dacă s-au dus pe banii lor e altceva. Despre ce guvern vorbim noi? Jignirea nu a fost pentru Hagi și Popescu, ci pentru guvern.

Cum să-i trimiți la tribuna a doua? Nu îi jignești pe ei dacă îi trimiți la tribuna a doua, te jignești pe tine! Ce cauți tu, politician, acolo? Dacă era un summit NATO, du-te, mă, tu în față. Nu mai suntem raționali? Dacă meciul ăsta era la Belgrad, să spunem, credeți că fotbaliștii stăteau la tribuna a doua? Nu se poate, mă, e imposibil!”, a spus Sorin Cârţu la Digi Sport.

EXCLUSIV | Gigi Becali a „explodat” după scandalul de la Euro 2020! „Avem mentalitate de sclavi”

Gigi Becali a „explodat” când a fost întrebat despre scandalul momentului în fotbalul românesc. Hagi, Popescu şi Munteanu au stat la tribuna a doua pe Arena Naţională, la Austria – Macedonia 3-1. Oameni politici le-au luat locul la VIP.

Reclamă

„Băi, asta mi se pare că nici nu este adevărată. Nu vrea să ştiu că s-a întâmplat aşa ceva în ţara mea. S-a întâmplat, atunci nici nu vreau să ştiu. Aici se vede dorinţa de putere a oamenilor parveniţi.

Ei zic că de fapt UEFA a dat, dar voi aţi propus la UEFA. UEFA spune „fac ce zic tu, ce îmi propui”. Ai văzut ce înseamnă Burleanu, un copil care cred că e adormit de putere. Nu mai vreau să comentez. Am văzut multe, dar aşa ceva. Cum să stea Dâncu la oficială şi Hagi la a doua.

Le e frică de DNA, ce să faci? Asta-i ţara noastră şi păcat că se admite aşa ceva. Ne merităm şi soarta. Să-l mai voteze şi a doua oară. Dacă nu se ia atitudine. Dacă noi avem mentalitate de sclavi, oamenii aia de la UEFA de bagă în gură direct. Chiar stăm bine, puteam fi ca Africa”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și