Închide meniul

Bombă la Dinamo! Steliano Filip și-a depus memoriu și vrea să plece. Ce l-a nemulțumit pe fundașul „câinilor”

Alexandru Ivan Publicat: 17 iunie 2021, 21:37

Reclamă
Bombă la Dinamo! Steliano Filip și-a depus memoriu și vrea să plece. Ce l-a nemulțumit pe fundașul „câinilor

Steliano Filip, replică pentru Mircea Rednic

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Steliano Filip e supărat pe acționarii din DDB că nu i-au plătit mai multe salarii restante, scrie Pro Sport. Acesta și-a depus memoriu și așteaptă să devină liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steliano Filip vrea să plece de la Dinamo

Steliano Filip îi anunțase de mai mult timp pe șefii lui Dinamo că nu va efectua pregătirea de vară alături de echipă. Fundașul s-a operat de deviație de sept și are voie să facă efort timp de două săptămâni. Filip nu s-ar fi recuperat la timp pentru plecarea în cantonament alături de lotul lui Dusan Uhrin.

Filip câștigă 7.000 de euro pe lună la Dinamo. Acesta a fost unul dintre cei mai buni jucători ai „câinilor” în returul din stagiunea precedentă, contribuind decisiv la salvarea de la retrogradare.

17 meciuri a jucat Steliano Filip pentru Dinamo în ultimul sezon al Ligii 1, reușind să înscrie și un gol în campionat. 400 de mii de euro este cota de piață a lui Steliano Filip, potrivit Transfermarkt.

Diego Fabbrini, cu gândul la plecare

Diego Fabbrini, unul dintre cei mai bine plătiţi jucători ai grupării din Ştefan cel Mare, e cu gândul la plecare. Mijlocaşul italian nu a fost prezent la reunirea lotului, însă a venit la vizita medicală.

Reclamă

Întrebat despre viitorul său, dinamovistul a lăsat de înţeles faptul că se gândeşte la plecare. Problemele financiare din cadrul clubului sunt principalul motiv. În jur de 18.000 de euro câştigă Fabbrini la Dinamo.

„În câteva zile voi decide ce voi face, nu știu ce să spun acum. Nu știu ce așteptări să am de la Dinamo. În zilele următoare o să mă decid asupra viitorului meu. Situația este dificilă, toată lumea știe asta”, a spus Fabbrini la vizita medicală.

Potrivit site-urilor de specialitate, mijlocaşul italian este cotat la 500.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana 12:22 Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite! Cluburile care au încercat să îl transfere 11:59 VIDEO„Și când stă pe loc înscrie!” Florinel Coman, dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului 11:57 Dinamo – UTA LIVE TEXT (21:30). Ultima luptă incendiară pentru salvare! Emoții și pentru FCU Craiova. Ultima etapă se joacă azi 11:32 „Trebuie să demonstrăm în Europa!” Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB! 11:20 Mihai Stoica a rămas „mască” pe Arena Națională, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Ne-a copleșit! Nu mă așteptam!” 11:05 Norwich – Leeds (14:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 10:49 FotoPartenerele jucătorilor de la FCSB au făcut spectacol după sărbătoarea de titlu! Imagini de senzație chiar de pe teren Vezi toate știrile
Citește și