Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Gică Popescu a anunţat de ce nu vor ajunge niciodată Hagi şi Dan Petrescu selecţioneri în era Burleanu: „Cum să nu-i întrebi de sănătate?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2021, 17:23

Reclamă
Gică Popescu a anunţat de ce nu vor ajunge niciodată Hagi şi Dan Petrescu selecţioneri în era Burleanu: „Cum să nu-i întrebi de sănătate?

Gică Popescu, atac la Lucian Rusandu după FCSB - Farul 2-0

AS.ro LIVE

Invitat la emisiunea AS.ro LIVE, al treilea cel mai selecţionat jucător al naţionalei tricolore le-a dat decisiva şefilor FRF. „Baciul” este convins că antrenorul Farului nu este pe placul lui Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a anunţat de ce nu vor ajunge niciodată Hagi şi Dan Petrescu selecţioneri în era Burleanu

Nu mai avem noi antrenori? I-a zis vreodată cineva lui Hagi: ‘Băi, vino!’. Pentru că ei au personalitate, au autoritate, au notorietate şi toate flash-urile se mută pe ei, cum e normal şi nu e bine pentru unii. Nu e normal să vorbească toată lumea de Hagi? Să ai astfel de oameni şi tu să nu-i bagi în seamă…

Hagi a fost liber un an! Nu l-a întrebat nimeni de la FRF de sănătate! Oricât ai vrea să gândeşti curat, aşa, prea ‘cântă’, e ceva ce nu se leagă. Cum să nu-i întrebi pe ăştia doi de sănătate? Ei ce să facă, să aştepte oferte? Nu o să vină niciodată, nu o să vină niciodată!„, a declarat Gică Popescu la As.ro LIVE.

Gică Hagi tocmai a devenit noul antrenor al celor de la Farul Constanţa, echipă care a rezultat din fuziunea dintre Viitorul şi vechea echipă din Constanţa. Anunţul numirii lui Gică Hagi a fost făcut chiar de Gică Popescu.

SuperPrieteni începe astăzi, la Antena 1, de la 23.45

Gică Popescu debutează în televiziune, în această seară, la Antena 1, de la 23:45, cu filmul SuperPrieteni, powered by SuperBet.

Reclamă

La „curtea Regelui” Hagi, pe Bernabeu şi Camp Nou, cu legendele Figo si Puyol, sau în Delta Dunării, la pescuit cu balonul de aur Stoicikov, Gică Popescu şi-a convins SuperPrietenii să-şi spună toate secretele şi să ofere imagini de milioane.

Nu puteam să refuz. Sperăm ca această serie să continue. Depinde de oameni, de cum vor primi această serie de interviuri”, a spus Gică Popescu.

Cei mai celebri cumnaţi din Romania, Hagi şi Popescu îşi petrec toate vacanţele împreună. La debutul în televiziune, Popescu şi-a amintit că Hagi n-a vrut să-l ajute atunci când s-a îndrăgostit de soţia lui, Luminiţa, care este sora soţiei lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă, de ce n-ai vrut să îmi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?!”, l-a întrebat Gică Popescu pe Hagi. „Aşa e normal”, a fost primul răspuns al lui Gică Hagi. Popescu a insistat. „N-ai avut încredere în mine, nu?”, a insistat „Baciul”.

Nu că n-aveam, dar nu e bine să te bagi. Erai bărbat, găseste-ţi calea singur”, i-a transmis Hagi cu zâmbetul pe buze. Popescu s-a confesat apoi prietenului său. „A fost de muncă, să ştii că a fost de muncă, dar până la urmă am reuşit”, a mai spus Popescu, în timp ce Gică Hagi îl aproba: „Ştiu! Ştiu!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și