Închide meniul

Franța și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice! Lipsesc toate vedetele prezente la București pentru Euro 2020

Alexandru Ivan Publicat: 26 iunie 2021, 9:03

Reclamă
Franța și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice! Lipsesc toate vedetele prezente la București pentru Euro 2020

Profimedia

Franța și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice

Niciun jucător francez prezent la București pentru meciul din optimile de la finală de la Euro 2020 nu a fost inclus și în lotul pentru Jocurile Olimpice. De altfel, contrar situației României, care îl va avea pe bancă tot pe Mirel Rădoi, Franța va merge la Tokyo cu un alt selecționer, Sylvain Ripoll.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franța și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice

Cu toate că vedetele au fost lăsate în vacanță la Jocurile Olimpice, Franța se va baza în continuare pe jucători importanți din fotbalul mondial. Printre aceștia se numără puștiul minune Eduardo Camavinga, veteranul Andre-Pierre Gignac sau campionul mondial Florian Thauvin.

Lotul Franței pentru Jocurile Olimpice

Portari: G. Larssonneur, P. Bernardoni.

Reclamă

Fundași: B. Badiashile, A. Caci, P. Kalulu, C. Michelin, W. Saliba, M. Sarr.
Mijlocași: E. Camavinga, M. Caqueret, J. Ikone, T. Savanier, F. Thauvin, L. Tousart.
Atacanți: Andre-Pierre Gignac, A. Gouiri, R. Kolo Muani, A. Nordin

Franța a fost repartizată în grupa A de la Jocurile Olimpice, alături de gazda Japonia, Africa de Sud și Mexic. Primele partide vor avea loc pe 22 iulie. Competiția se va încheia pe 8 august.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și