Închide meniul

Simona Halep, avertizată de Ion Ţiriac: „O să dureze luni şi luni de zile!” Comparaţia făcută între Simo şi Rafael Nadal

Mihai Ispas Publicat: 26 iunie 2021, 16:35

Reclamă
Simona Halep, avertizată de Ion Ţiriac: „O să dureze luni şi luni de zile! Comparaţia făcută între Simo şi Rafael Nadal

Profimedia

Simona Halep, avertizată de Ion Ţiriac

Simona Halep s-a retras şi de la Wimbledon şi a fost avertizată de Ion Ţiriac. Ea nu a jucat nicun meci oficial după dubla ruptură musculară suferită în mai la Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, avertizată de Ion Ţiriac: „O să dureze luni şi luni de zile!”

Participarea lui Halep la Jocurile Olimpice, care vor debuta luna viitoare, este în pericol. O medalie la Tokyo este principalul obiectiv al Simonei pentru actualul sezon.

„Ştiu că Simona Halep are probleme de sănătate care, după părerea mea, trebuie luate foarte în serios. O să dureze luni şi luni de zile. (…) Şi eu mi-am dorit. Nu numai o medalie, şi Cupa Davis! E un lucru să-ţi doreşti şi altul să-l înfăptuieşti”, a spus astăzi Ion Ţiriac.

Ţiriac a făcut o comparaţie între accidentările Simonei Halep şi cele suferite de un alt nume mare din tenis, Rafael Nadal.

„Se poate (n.r. să fie gravă accidentarea), şi nu e una, sunt mai multe. Dacă ne uităm la Nadal, există undeva o fotografie unde sunt 40 de accidentări grave. Sportul profesionist produce leziuni. Tot organismul unui sportiv se produce între 11 şi 16 ani. Dacă acolo nu ai făcut ce trebuie, este foarte greu, aproape imposibil, oricât de mult talent ar avea sportivul, ca să mai compenseze”, a mai spus Ion Ţiriac.

Reclamă

Simona Halep: „Cu mare tristețe îmi anunț retragerea de la Wimbledon”

Simona Halep s-a retras, ieri, de la Wimbledon. Ea a făcut anunţul pe contul de Instagram.

„Nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă. Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon. Acum doi ani am trăit momente speciale aici. Eram entuziasmată şi onorată să revin pe teren ca deţinătoare a trofeului. Din păcate, corpul meu nu a cooperat şi trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul următor.

Vă spun sincer că sunt foarte dezamăgită şi supărată din cauza acestei situaţii. Această perioadă a fost dificilă pentru mine, să ratezi două turnee majore (n.r. – Halep a ratat şi Roland Garros din cauza accidentării) reprezintă o provocare atât din punct de vedere fizic, cât şi mental. Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sper că această încercare mă va face mai puternică atât ca om, cât şi ca sportiv. Mulţumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înţelegere şi pentru sprijin”, a transmis Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și