Închide meniul

Simona Halep, avertizată de Ion Ţiriac: „O să dureze luni şi luni de zile!” Comparaţia făcută între Simo şi Rafael Nadal

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 26 iunie 2021, 16:35

Simona Halep, avertizată de Ion Ţiriac: „O să dureze luni şi luni de zile! Comparaţia făcută între Simo şi Rafael Nadal

Profimedia

Simona Halep, avertizată de Ion Ţiriac

Simona Halep s-a retras şi de la Wimbledon şi a fost avertizată de Ion Ţiriac. Ea nu a jucat nicun meci oficial după dubla ruptură musculară suferită în mai la Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, avertizată de Ion Ţiriac: „O să dureze luni şi luni de zile!”

Participarea lui Halep la Jocurile Olimpice, care vor debuta luna viitoare, este în pericol. O medalie la Tokyo este principalul obiectiv al Simonei pentru actualul sezon.

„Ştiu că Simona Halep are probleme de sănătate care, după părerea mea, trebuie luate foarte în serios. O să dureze luni şi luni de zile. (…) Şi eu mi-am dorit. Nu numai o medalie, şi Cupa Davis! E un lucru să-ţi doreşti şi altul să-l înfăptuieşti”, a spus astăzi Ion Ţiriac.

Ţiriac a făcut o comparaţie între accidentările Simonei Halep şi cele suferite de un alt nume mare din tenis, Rafael Nadal.

„Se poate (n.r. să fie gravă accidentarea), şi nu e una, sunt mai multe. Dacă ne uităm la Nadal, există undeva o fotografie unde sunt 40 de accidentări grave. Sportul profesionist produce leziuni. Tot organismul unui sportiv se produce între 11 şi 16 ani. Dacă acolo nu ai făcut ce trebuie, este foarte greu, aproape imposibil, oricât de mult talent ar avea sportivul, ca să mai compenseze”, a mai spus Ion Ţiriac.

Reclamă

Simona Halep: „Cu mare tristețe îmi anunț retragerea de la Wimbledon”

Simona Halep s-a retras, ieri, de la Wimbledon. Ea a făcut anunţul pe contul de Instagram.

„Nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă. Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon. Acum doi ani am trăit momente speciale aici. Eram entuziasmată şi onorată să revin pe teren ca deţinătoare a trofeului. Din păcate, corpul meu nu a cooperat şi trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul următor.

Vă spun sincer că sunt foarte dezamăgită şi supărată din cauza acestei situaţii. Această perioadă a fost dificilă pentru mine, să ratezi două turnee majore (n.r. – Halep a ratat şi Roland Garros din cauza accidentării) reprezintă o provocare atât din punct de vedere fizic, cât şi mental. Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sper că această încercare mă va face mai puternică atât ca om, cât şi ca sportiv. Mulţumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înţelegere şi pentru sprijin”, a transmis Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Halep s-a retras de la Wimbledon
  • Participarea la Jocurile Olimpice, în pericol

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și