Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ancelotti își făcea vacanțele în România! Antrenorul lui Real ”a distrus” mașina unui jucător român :)! ”A venit cu o roată-n mână!” Cum a ratat Tibi Bălan un transfer la Chelsea

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 1 iulie 2021, 15:16

Ancelotti își făcea vacanțele în România! Antrenorul lui Real ”a distrus” mașina unui jucător român :)! ”A venit cu o roată-n mână!” Cum a ratat Tibi Bălan un transfer la Chelsea

Ancelotti își făcea vacanțele în România

Ancelotti își făcea vacanțele în România, iar în una din ele a împrumutat mașina lui Tibi Bălan. ”S-a întors cu o roată-n mână”, glumește fostul mijlocaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aveam un prieten care este prieten foarte bun cu Ancelotti. Venea în țară la noi, după cum știe toată lume. Își făcea vacanțe pe aici. Ei nu aveau mașină. Eu aveam o mașină frumoasă, pe care o făcusem pe gustul meu.

Mi-a cerut-o să i-o dau și lui Ancelotti. I-am dat-o, a plecat în vacanță și a venit cu o roată în mână 🙂”, își amintește, râzând, Tibi Bălan. ”A luat o groapă, nu era obișnuit omul, cu gropi pe drum.

Ancelotti își făcea vacanțele în România

Tibi Bălan își amintește că a luat de câteva ori masa cu actualul tehnician al celor de la Real Madrid. Ancelotti a rămas mască după ce a aflat ce antrenamente se făceau în România.

L-am cunoscut pe domnul Ancelotti, un om extraordinar. Cred că era în perioada 2007-2008. A discutat foarte mult cu noi. Ne spunea de antrenamente. Noi îi spuneam ce facem noi și el ne zicea că e incredibil, că nu există antrenament fără minge. S-a minunat de ce facem noi”, a povestit Tibi Bălan la AS.ro LIVE.

Reclamă

Tibi Bălan a ratat șansa de a juca la Chelsea

Tibi Bălan a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a ratat șansa de a ajunge la Chelsea. Fostul mijlocaș era așteptat să dea probe pentru londonezi. Fiind accidentat și cu un șurub în picior, a refuzat să meargă, știind că nu va face față.

Ținând legătura cu prietenul meu, după accidentarea pe care am suferit-o, Sportul era în Liga 2. Mi-a zis să mă duc acolo în probe, că mă așteaptă Ancelotti. Am zis că nu mă pot duce cu piciorul, că nu sunt bine, că am nevoie de șase luni de recuperare.

După o lună sau două, m-am dus la Derby County, tot în Anglia, dar se băteau la retrogradare. Eu știam că nu sunt bine. Trebuia să fac un antrenament și un joc, să mă vadă. Eu știam că nu sunt bine, iar după primul antrenament am făcut menisc”, a spus, suspinând, Tibi Bălan, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și