Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ancelotti își făcea vacanțele în România! Antrenorul lui Real ”a distrus” mașina unui jucător român :)! ”A venit cu o roată-n mână!” Cum a ratat Tibi Bălan un transfer la Chelsea

Silviu Corneanu Publicat: 1 iulie 2021, 15:16

Ancelotti își făcea vacanțele în România! Antrenorul lui Real ”a distrus” mașina unui jucător român :)! ”A venit cu o roată-n mână!” Cum a ratat Tibi Bălan un transfer la Chelsea

Ancelotti își făcea vacanțele în România

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Tibi Bălan a fost invitat la AS.ro LIVE

Ancelotti își făcea vacanțele în România, iar în una din ele a împrumutat mașina lui Tibi Bălan. ”S-a întors cu o roată-n mână”, glumește fostul mijlocaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aveam un prieten care este prieten foarte bun cu Ancelotti. Venea în țară la noi, după cum știe toată lume. Își făcea vacanțe pe aici. Ei nu aveau mașină. Eu aveam o mașină frumoasă, pe care o făcusem pe gustul meu.

Mi-a cerut-o să i-o dau și lui Ancelotti. I-am dat-o, a plecat în vacanță și a venit cu o roată în mână 🙂”, își amintește, râzând, Tibi Bălan. ”A luat o groapă, nu era obișnuit omul, cu gropi pe drum.

Reclamă

Ancelotti își făcea vacanțele în România

Tibi Bălan își amintește că a luat de câteva ori masa cu actualul tehnician al celor de la Real Madrid. Ancelotti a rămas mască după ce a aflat ce antrenamente se făceau în România.

L-am cunoscut pe domnul Ancelotti, un om extraordinar. Cred că era în perioada 2007-2008. A discutat foarte mult cu noi. Ne spunea de antrenamente. Noi îi spuneam ce facem noi și el ne zicea că e incredibil, că nu există antrenament fără minge. S-a minunat de ce facem noi”, a povestit Tibi Bălan la AS.ro LIVE.

Reclamă

Tibi Bălan a ratat șansa de a juca la Chelsea

Tibi Bălan a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a ratat șansa de a ajunge la Chelsea. Fostul mijlocaș era așteptat să dea probe pentru londonezi. Fiind accidentat și cu un șurub în picior, a refuzat să meargă, știind că nu va face față.

Ținând legătura cu prietenul meu, după accidentarea pe care am suferit-o, Sportul era în Liga 2. Mi-a zis să mă duc acolo în probe, că mă așteaptă Ancelotti. Am zis că nu mă pot duce cu piciorul, că nu sunt bine, că am nevoie de șase luni de recuperare.

După o lună sau două, m-am dus la Derby County, tot în Anglia, dar se băteau la retrogradare. Eu știam că nu sunt bine. Trebuia să fac un antrenament și un joc, să mă vadă. Eu știam că nu sunt bine, iar după primul antrenament am făcut menisc”, a spus, suspinând, Tibi Bălan, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”