Închide meniul

Dinamo şi-a aflat adversarele din Liga Campionilor! „Dulăii” vor avea meciuri de foc cu Barcelona şi PSG. Xavi Pascual, faţă în faţă cu fosta echipă!

Dragoș Vasile Publicat: 2 iulie 2021, 12:58

Reclamă
Dinamo şi-a aflat adversarele din Liga Campionilor! „Dulăii vor avea meciuri de foc cu Barcelona şi PSG. Xavi Pascual, faţă în faţă cu fosta echipă!

Dinamo, victorie uriaşă la Porto

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo şi-a aflat adversarele din Liga Campionilor! „Dulăii” vor avea meciuri de foc cu Barcelona şi PSG

Echipa bucureşteană va evolua în grupa B, din care face parte şi deţinătoarea trofeului, Barcelona, potrivit news.ro. Dinamo a primit wild-card pentru participarea în competiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Componenţa celor două grupe:

  • Grupa A: MOL-Pick Szeged (Ungaria), THW Kiel (Germania), HC Vardar 1961 (Macedonia de Nord), Aalborg Handbold (Danemarca), HC Meshkov Brest (Belarus), Montpellier HB (Franţa), HC PPD Zagreb (Croaţia), Elverum Handball (Norvegia)
  • Grupa B: Paris Saint-Germain Handball (Franţa), Barcelona (Spania, deţinătoarea trofeului), FC Porto (Portugalia), Lomza Vive Kielce (Polonia), SG Flensburg-Handewitt (Germania), Telekom Veszprem HC (Ungaria), Dinamo Bucureşti (România), HC Motor (Ucraina)

Meciurile se vor juca în grupe în sistemul fiecare cu fiecare, iar după 14 etape, primele două clasate se vor califica direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca faza eliminatorie play-off.

Xavi Pascual, fostul antrenor al Barcelonei, prezentat oficial la Dinamo. „Am emoții!”

Xavi Pascual, proaspăt câștigător al Ligii Campionilor la handbal, a fost prezentat oficial la Dinamo. Antrenorul a dezvăluit cum l-au convins oficialii lui Dinamo să vină în România. Ibericul este nerăbdător să înceapă treaba la clubul din „Ștefan cel Mare” și și-a propus obiective uriașe.

Reclamă

„Sunt emoții pentru mine, președintele mi-a spus să vin în România pentru a încercat ceva diferit, o nouă provocare, să-mi schimb viața. M-am consultat cu soția mea și ne-am hotărât să facem acest pas.

Eu reacționez, în momentul în care îi simt pe oameni aproape și că vor să lucrăm împreună, e foarte important pentru mine. E imposibil să câștigi fără să muncești. Vin cu tot staff-ul meu pentru a face asta, pentru a încerca să creștem”, a declarat Xavi Pascual.

În sezonul 2020-2021 al Ligii Campionilor, Pascual a fost declarat cel mai valoros antrenor al competiţiei. Acesta a reușit să ridice trofeul deasupra capului alături de Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și