Închide meniul

CFR Cluj şi-a „betonat” poarta! Campioana României a transferat un jucător din Liga 1. Concurenţă pentru Arlauskis

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iulie 2021, 16:38

Reclamă
CFR Cluj şi-a „betonat poarta! Campioana României a transferat un jucător din Liga 1. Concurenţă pentru Arlauskis

CFR Cluj şi-a "betonat" poarta. L-a transferat pe Cristiano Figueiredo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Goalkeeperul de 30 de ani a lăsat-o pe Hermannstadt pentru a juca în tricoul deţinătoarei ultimelor patru titluri din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj şi-a „betonat” poarta. Cristiano Figueiredo vine sub comanda lui Marius Şumudică

„Bine ai venit, Cristiano Figueiredo!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță oficial transferul portarului Cristiano Pereira Figueiredo. În ultimele două sezoane, goalkeeper-ul portughez a evoluat în Liga 1, la AFC Hermannstadt. Anterior, Figueiredo a jucat în țara natală, la echipe precum SC Braga, Académica de Coimbra, Belenenses sau Vitória Setúbal.

Îi urăm bun venit și cât mai multe realizări în culorile echipei noastre!„, se anunţă în comunicatul lui CFR Cluj.

Reclamă

Portughezul are o cotă de piaţă de 550.000 de euro şi a fost titular în 37 de meciuri din ultima ediţie de campionat. A semnat cu CFR din postura de jucător liber de contract.

Şapte transferuri au bifat clujenii după venirea lui Marius Şumudică. Daniel Graovac, Johnatan Rodriguez, Rachid Bouhena, Anas Tahiri, Denis Rusu și Daniel Paraschiv sunt jucătorii care au mai semnat cu campioana României.

Şumudică face o adevărată revoluţie în lotul feroviarilor. Până acum, CFR Cluj a renunțat la Grzegorz Sandomierski, Michael Pereira, Syam Ben Youssef, Paulo Vinicius, Luis Aurelio, William Soares și Nicolae Carnat. Pe picior de plecare este şi Mario Rondon, care a intrat în conflict cu tehnicianul ardelenilor şi a fost exclus din lot.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani Vezi toate știrile
Citește și