Închide meniul

Kylian Mbappe se joacă cu răbdarea șeicilor lui PSG. Clauza nebună pe care o vrea în contract

Alexandru Ivan Publicat: 4 iulie 2021, 16:45

Reclamă
Kylian Mbappe se joacă cu răbdarea șeicilor lui PSG. Clauza nebună pe care o vrea în contract

Clauza nebună pe care Kylian Mbappe o vrea în contract

Hepta

Kylian Mbappe se gândește tot mai mult la plecarea de la PSG. Clauza pe care a vrut să o includă în noul său contract l-a enervat pe Nasser Al-Khelaifi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Marca, Mbappe vrea să fie lăsat să plece la Real Madrid, în cazul în care galacticii vin cu o ofertă.

Condiția pusă de Kylian Mbappe ca să semneze prelungirea cu PSG

Nu numai că șeicii au refuzat categoric această dorință a lui Mbappe, dar și regulamentul din Ligue 1 este împotriva acestuia. În Franța, jucătorii nu au voie să-și treacă în contract clauze de reziliere.

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022. În cazul în care acesta refuză să semneze prelungirea, șeicii au două variante: fie îl vând pe Mbappe acum și scot o sumă importantă de pe urma lui, fie îl lasă să plece gratis la anul.

Dacă Mbappe va pleca gratis din capitala Franței, ar fi o adevărată lovitură financiară chiar și pentru un club ca PSG. Nasser Al-Khelaifi ar pierde o avere, după ce a plătit 150 de milioane de euro ca să-l aducă de la AS Monaco.

Reclamă

Nasser Al-Khelaifi îi pregătește un contract uriaș lui Mbappe

Nasser Al-Khelaifi a luat decizia de a se implica direct în negocierile cu Kylian Mbappe, pentru a-l convinge pe internaţionalul francez să rămână la PSG.
Astfel, conform Sport, Nasser i-a propus lui Mbappe 50 de milioane salariu net pe an, aproape dublu faţă de cel pe care îl are acum (26 de milioane de euro).

Pe lângă păstrarea lui Neymar, vicecampioana Franţei i-a adus şi pe Donnarumma, Wijnaldum şi Hakimi. PSG încearcă să-i facă un mediu cât mai prielnic pentru performanță lui Kylian Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și