Închide meniul

Iuliu Mureșan a început treaba la Dinamo! Ședință de urgență cu jucătorii la Săftica: „Le-am explicat asta”

Alexandru Ivan Publicat: 6 iulie 2021, 12:29

Reclamă
Iuliu Mureșan a început treaba la Dinamo! Ședință de urgență cu jucătorii la Săftica: „Le-am explicat asta

Iuliu Mureșan, la Dinamo

Hepta

Iuliu Mureșan a încercat să-i liniștească pe fotbaliștii lui Dinamo. Neplătiți de luni bune, „câinii” țipă de disperare. Noul oficial le-a transmis că echipa are nevoie de colaborarea lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan a început treaba la Dinamo

Am fost, am discutat cu jucătorii. Le-am spus că mă duc mâine și am fost azi, m-am dus ‘incognito’, așa. Discuția a fost una utilă, le-am explicat jucătorilor că ei pot strice și să dreagă.

Ei nu vor să strice, vor să dreagă. Totul depinde de jucători. Aveau nevoie de cineva cu care să discute”, a spus Iuliu Mureșan, pentru digisport.ro.

În vârstă de 67 de ani, fostul conducător al CFR-ului timp de 17 ani a acceptat să vină la Dinamo. Mureșan va ocupa funcţia de administrator special, echivalentă cu rolul de președinte.

Dinamo are datorii de peste 6 milioane de euro de care speră să scape, după ce i-a fost aprobată insolvenţa.

Reclamă

Ante Puljic și-a ieșit din minți la Dinamo

Campionatul poate începe… fără Dinamo! Neplătiţi, jucătorii pleacă unul câte unul. Căpitanul Ante Puljic şi-a spus oful pentru Antena Sport.

„De ce credeţi că am făcut acel mic protest şi nu am vrut să jucăm amicalul? Pentru că ne-am simţit ca nişte idioţi. Ne-am simţit ca şi cum cineva s-ar juca cu noi, cu vieţile noastre, cu banii noştri, cu tot!. Puteam să plec încă de sâmbătă, dar nu am găsit un zbor bun. Daţi-mi banii sau plec!”, a spus Puljic, pentru AS.ro.

Dorin Şerdean a confirmat că va prelua controlul pachetului majoritar de acţiuni la Dinamo, după ce a semnat un acord cu Pablo Cortacero. Spaniolul poate anula însă acordul dacă face infuzia de capital promisă de mult timp.

Reclamă 4 / 0/3

Să vedem cu cine începeți campionatul. Toți vor să plece! Că ar fi Şerdean sau Cortacero, pentru mine ar însemna o mare porcărie. Peste două săptămâni începe campionatul. Cine va juca? În fiecare zi pleacă din vestiar câte un jucător”, a transmis fundaşul”, a mai spus Puljic.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și