Închide meniul

Iuliu Mureșan a început treaba la Dinamo! Ședință de urgență cu jucătorii la Săftica: „Le-am explicat asta”

Alexandru Ivan Publicat: 6 iulie 2021, 12:29

Reclamă
Iuliu Mureșan a început treaba la Dinamo! Ședință de urgență cu jucătorii la Săftica: „Le-am explicat asta

Iuliu Mureșan, la Dinamo

Hepta

Iuliu Mureșan a încercat să-i liniștească pe fotbaliștii lui Dinamo. Neplătiți de luni bune, „câinii” țipă de disperare. Noul oficial le-a transmis că echipa are nevoie de colaborarea lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan a început treaba la Dinamo

Am fost, am discutat cu jucătorii. Le-am spus că mă duc mâine și am fost azi, m-am dus ‘incognito’, așa. Discuția a fost una utilă, le-am explicat jucătorilor că ei pot strice și să dreagă.

Ei nu vor să strice, vor să dreagă. Totul depinde de jucători. Aveau nevoie de cineva cu care să discute”, a spus Iuliu Mureșan, pentru digisport.ro.

În vârstă de 67 de ani, fostul conducător al CFR-ului timp de 17 ani a acceptat să vină la Dinamo. Mureșan va ocupa funcţia de administrator special, echivalentă cu rolul de președinte.

Dinamo are datorii de peste 6 milioane de euro de care speră să scape, după ce i-a fost aprobată insolvenţa.

Reclamă
Reclamă

Ante Puljic și-a ieșit din minți la Dinamo

Campionatul poate începe… fără Dinamo! Neplătiţi, jucătorii pleacă unul câte unul. Căpitanul Ante Puljic şi-a spus oful pentru Antena Sport.

„De ce credeţi că am făcut acel mic protest şi nu am vrut să jucăm amicalul? Pentru că ne-am simţit ca nişte idioţi. Ne-am simţit ca şi cum cineva s-ar juca cu noi, cu vieţile noastre, cu banii noştri, cu tot!. Puteam să plec încă de sâmbătă, dar nu am găsit un zbor bun. Daţi-mi banii sau plec!”, a spus Puljic, pentru AS.ro.

Dorin Şerdean a confirmat că va prelua controlul pachetului majoritar de acţiuni la Dinamo, după ce a semnat un acord cu Pablo Cortacero. Spaniolul poate anula însă acordul dacă face infuzia de capital promisă de mult timp.

Reclamă

Să vedem cu cine începeți campionatul. Toți vor să plece! Că ar fi Şerdean sau Cortacero, pentru mine ar însemna o mare porcărie. Peste două săptămâni începe campionatul. Cine va juca? În fiecare zi pleacă din vestiar câte un jucător”, a transmis fundaşul”, a mai spus Puljic.

 

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:05

Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?”

12:48

Un jucător de la Manchester City a fost arestat! Mijlocaşul de 40 de milioane de euro este acuzat de furt

12:45

LIVE VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei

12:04

Neil Lennon, reacţie vehementă după ce Celtic a fost umilită de Borussia Dortmund: „Nu a făcut ‘treaba murdară’ bine!”

11:29

Simona Halep a confirmat participarea la primul turneu din 2025: „Va fi magic”

11:02

FotoGigi Becali a dezvăluit ce discuţie va avea cu jucătorii în avion: „Poate le rămâne în cap!”

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și