Închide meniul
Video

ROMÂNII DE AUR | Larisa Iordache vânează primul ei aur olimpic. „Mi-am propus să depăşesc orice obstacol”. A fost inspirată de Nadia Comăneci!

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iulie 2021, 20:13

Reclamă

Larisa Iordache vânează primul ei aur olimpic

AS.ro

Campioană mondială şi europeană, Larisa Iordache a pus la gât doar un bronz olimpic. Aurul e marele ei vis la Tokyo. În Japonia, Larisa va lupta pentru mama ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache vânează primul ei aur olimpic

Mi-am propus să depăşesc orice obstacol. Mentalitatea mea este alta faţă de acum 8 ani, chiar şi de acum 3 ani. Am luptat şi m-am întrecut pe mine în fiecare zi„, a declarat Larisa Iordache.

De la 5 ani şi jumătate a intrat Larisa în sala de gimnastică! Profesoara a descoperit-o în parc, iar părinţii îi puneau filme cu Nadia, ca să o încurajeze.

Mama mea mi-a făcut rost de casete, de cărţi, de orice informaţie de Nadia Comaneci. Mă uitam tot timpul, mă uitam la nunta ei, la concursurile ei filmate. Chiar dacă nu ştiam să citesc, o puneam pe mama să-mi citească, mă uitam la ilustraţii. Oarecum, un pic din povestea ei mi s-a imprimat mie„, a precizat gimnasta de 25 de ani.

Primul cantonament l-a avut acasă la Nadia Comăneci, la Oneşti.

Reclamă
Reclamă 4

Îi vedeam cum vorbeau, cât de fericiţi erau parinţii mei că mă vor duce la lot. În acel moment mi-am zis: ok, de azi înainte nu trebuie să-i dezamăgesc şi nici pe mine„, a spus Larisa.

Amânarea Olimpiadei a ajutat-o pe Larisa să ajungă la Tokyo. La 25 de ani, ea vrea să intre în galeria românilor de aur.

Reporter: Îţi şi imaginezi cum îţi stă cu medalia aceea de aur la gât?
Larisa Iordache: Daaa, îmi imaginez, normal. Mă gândesc în fiecare zi!

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și