Închide meniul

Ion Pascu, alături de McGregor! Românul face parte din echipa cu care s-a antrenat irlandezul

Florian Ceafalău Publicat: 7 iulie 2021, 12:43

Reclamă
Ion Pascu, alături de McGregor! Românul face parte din echipa cu care s-a antrenat irlandezul

Ion Pascu, alături de McGregor! Românul face parte din echipa cu care irlandezul s-a pregătit pentru meci

Facebook Conor McGregor

Ion Pascu, alături de McGregor! Luptătorul român a făcut parte din echipa cu care s-a pregătit celebrul Conor McGregor. Acesta a fost chemat încă din luna mai în Dubai, pentru ca mai apoi să zboare alături de echipă în Los Angeles. Întreaga perioadă de pregătire a durat mai bine de 5 săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

McGregor luptă pe 10 iulie împotriva lui Dustin Poirier, în cel de-al treilea meci dintre cei doi. Ultima confruntare a fost în ianuarie, când Poirier a învins prin KO în runda a doua.

Ion Pascu, alături de McGregor! Cei doi s-au antrenat împreună pentru meci

Nu este prima dată când Ion Pascu se antrenează alături de celebrul Conor McGregor. Cei doi fac parte din echipa SBG Dublin, acolo unde se pregătesc împreună de mai bine de 4 ani. De-a lungul timpului, McGregor a postat mai multe imagini de la ședințele de pregătire în care era alături de luptătorul român.

Pascu vine după două victorii importante în cușcă. Acesta a câștigat ultimul meci în Bellator, în septembrie 2020, iar în luna mai a acestui an a învins prin KO în gala Heroes Fight League, ce a avut loc la București.

Pascu s-a antrenat în ultimul an în România, la Absoluto Fighting Center, din cauza pandemiei fiindu-i dificil accesul în Irlanda, însă McGregor a apelat la el pentru pregătirea meciului cu Poirier.

Reclamă

Conor a postat o imagine cu toată echipa ce l-a ajutat la pregătire, de la luptători la antrenori, maseori, bodyguarzi și așa mai departe. Acesta a transmis și un mesaj: ”Mulțumesc echipei pentru dedicarea de care a dat dovadă. Sâmbăta aceasta vom străluci”, e mesajul postat de irlandez.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și