Închide meniul

Va rămâne în istoria stadionului Steaua! Jucătorul care a marcat primele goluri pe Ghencea, în al nouălea cer: „Este o senzație unică!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2021, 8:43

Va rămâne în istoria stadionului Steaua! Jucătorul care a marcat primele goluri pe Ghencea, în al nouălea cer: „Este o senzație unică!

"Este războiul unei minorităţi!". FRF "militează" pentru primirea lui FCSB în Ghencea

FCSB vrea să joace pe Stadionul Steaua / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Va rămâne în istoria stadionului Steaua pentru reușitele sale. Atacantul trecut pe la Astra a vorbit la finalul meciului despre senzația pe care a trăit-o atunci când a marcat primul gol pe noua arenă din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Va rămâne în istoria stadionului Steaua

Bogdan Chipirliu este conștient de ceea ce a realizat. Atacantul e convins că stadionul ar fi fost plin dacă ar fi fost permis.

Este o senzație unică, mă bucur foarte mult că am reușit să marchez primul gol pe acest stadion minunat, cu acești suporteri fantastici. Mă bucur că am reușit să și câștigăm meciul. O să rămân în istorie, mă bucur foarte mult pentru acest lucru.

A fost o atmosferă fantastică în acest meci, cred că dacă se puneau în vânzare toate biletele, s-ar fi umplut stadionul. Știu că vom juca toate meciurile aici, părerea mea e că vor fi mulți spectatori și în timpul campionatului. Acești suporteri minunați iubesc acest club, vin și când este bine, și când este rău.

Ne pare rău că nu putem promova, dar lucrul acesta nu depindea de noi. Noi vrem să dăm tot ce avem mai bun la fiecare meci, sperăm să câștigăm fiecare meci în parte, să fim sus, asta este important pentru noi și asta ne dorim„, a declarat Bogdan Chipirliu după meci.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Stadionul Steaua

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și