Închide meniul

Va rămâne în istoria stadionului Steaua! Jucătorul care a marcat primele goluri pe Ghencea, în al nouălea cer: „Este o senzație unică!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2021, 8:43

Va rămâne în istoria stadionului Steaua! Jucătorul care a marcat primele goluri pe Ghencea, în al nouălea cer: „Este o senzație unică!

"Este războiul unei minorităţi!". FRF "militează" pentru primirea lui FCSB în Ghencea

FCSB vrea să joace pe Stadionul Steaua / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Steaua a inaugurat noua arenă din Ghencea
  • Cine este autorul primului gol pe noua arenă

Va rămâne în istoria stadionului Steaua pentru reușitele sale. Atacantul trecut pe la Astra a vorbit la finalul meciului despre senzația pe care a trăit-o atunci când a marcat primul gol pe noua arenă din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Va rămâne în istoria stadionului Steaua

Bogdan Chipirliu este conștient de ceea ce a realizat. Atacantul e convins că stadionul ar fi fost plin dacă ar fi fost permis.

Este o senzație unică, mă bucur foarte mult că am reușit să marchez primul gol pe acest stadion minunat, cu acești suporteri fantastici. Mă bucur că am reușit să și câștigăm meciul. O să rămân în istorie, mă bucur foarte mult pentru acest lucru.

Reclamă

A fost o atmosferă fantastică în acest meci, cred că dacă se puneau în vânzare toate biletele, s-ar fi umplut stadionul. Știu că vom juca toate meciurile aici, părerea mea e că vor fi mulți spectatori și în timpul campionatului. Acești suporteri minunați iubesc acest club, vin și când este bine, și când este rău.

Ne pare rău că nu putem promova, dar lucrul acesta nu depindea de noi. Noi vrem să dăm tot ce avem mai bun la fiecare meci, sperăm să câștigăm fiecare meci în parte, să fim sus, asta este important pentru noi și asta ne dorim„, a declarat Bogdan Chipirliu după meci.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Stadionul Steaua

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia CSA Steaua, după amenda de 600.000 de lei dată în urma unui control la stadionul Steaua
Liga 2 • 10 nov., 11:33
Reacţia CSA Steaua, după amenda de 600.000 de lei dată în urma unui control la Stadionul Steaua
Bogdan Chipirliu, prima reacţie după ce a fost din nou "eroul" lui CSA Steaua
Liga 2 • 8 aug., 23:26
Bogdan Chipirliu, după ce a fost din nou „eroul” lui CSA Steaua: „Am dominat, nu meritam să pierdem!”
Fanii FCSB-ului au spulberat recordul de asistenţă din Ghencea!
Liga 1 • 6 aug., 22:50
FOTO
Fanii FCSB-ului au spulberat recordul de asistenţă din Ghencea! Câţi suporteri au fost, în tribună, la derby-ul cu CFR Cluj
Reacţia oficială a celor de la CSA Steaua, după ce FCSB - Dinamo nu se va juca în Ghencea
Liga 1 • 18 iul., 13:01
FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea! Florin Talpan, exclus de la negocieri
Gigi Becali se revoltă, după ce FCSB încă nu a semnat contractul să joace în Ghencea
Liga 1 • 17 iul., 12:47
Gigi Becali se revoltă, după ce FCSB încă nu a semnat contractul să joace în Ghencea: „Ce nebunie, nu se execută ordinele!”