Închide meniul

Jose Mourinho vrea să domine fotbalul italian cu AS Roma: „Vom sărbători în următorii ani! Voi sări mereu să-mi apăr echipa” Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

Dragoș Vasile Publicat: 8 iulie 2021, 17:36

Reclamă
Jose Mourinho vrea să domine fotbalul italian cu AS Roma: „Vom sărbători în următorii ani! Voi sări mereu să-mi apăr echipa Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

Jose Mourinho

Profimedia

Jose Mourinho vrea să domine iar fotbalul italian! „The Special One”, avertisment pentru rivali

Mourinho a surprins pe toată lumea când a acceptat oferta celor de la AS Roma. Marele antrenor are ambiţii mari în Italia, unde speră să câştige trofee, la fel ca în perioada în care o antrena pe Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Este un oraș frumos, dar nu de asta am venit la Roma, nu sunt în vacanță. Oricum, ziariștii de aici sunt incredibili, mi-am schimbat numărul de telefon de 3 ori și tot l-ați aflat. Îmi era dor de Italia. Eu nu sunt simpatic când mă apuc de treabă. Nu vreau să mă cert, sunt mai matur, dar voi sări mereu să-mi apăr echipa. Eu văd Roma sărbătorind un trofeu în următorii 3 ani.

Nu vreau să se spună Roma lui Mourinho, dar nu mă deranjează când aud de Lazio al lui Sarri sau Juventus al lui Allegri. La Juve este Cristiano, dar nu are motive să fie îngrijorat. S-ar teme doar dacă aș juca fundaș central pentru că l-aș lovi! Dar, din păcate, sunt prea slab și prea bătrân ca să mai joc”, a declarat Jose Mourinho în cadrul unei conferinţe de presă.

Jose Mourinho, comparat cu Papa de fanii lui AS Roma

Mourinho a venit la Roma cu un avion privat şi a aterizat pe aeroportul Ciampino. Chiar dacă erau 40 de grade la Roma, aproximativ 300 de fani ai capitolinilor au venit să îl vadă portughez.

În vârstă de 58 de ani, Mourinho a câştigat o triplă istorică pe banca lui Inter, în 2010: Champions League, campionatul şi Cupa Italiei. Tehnicianul a postat un clip pe Instagram. „Mulţumesc mult. Hai, Roma!”, a fost mesajul lui Mourinho.

Reclamă

Fanii au avut un banner special: „Habemous papam”. Este un joc de cuvinte care se referă la locuţiunea latină „Habemus papam” (n.r. Avem un papă).

Adrian Mutu şi Jose Mourinho, amical de gală

Adrian Mutu şi Jose Mourinho se vor revedea într-un amical de gală la Roma, la organizarea căruia a contribuit şi Giovanni Becali.

„E entuziasmul asta, ți-o dau în premieră. Le-am aranjat și un meci cu Roma pe 25 iulie. Mutu a insistat să vorbesc eu cu Mourinho. „Mou” a eliminat tot și a zis: ‘Giovani, dacă vii și tu la meci, se face meciul’. Nici nu știe că e Mutu (n.r. antrenor la FC UCraiova 1948). Dacă îi spuneam că e Mutu, poate cine știe ce zicea. L-am lăsat așa, dar nu e o problemă”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

AS Roma le plătește tot oltenilor. „Îți dai seama, Roma, prezentarea echipei, vine cu ce jucători mai au și ce mai cumpără și asta e. Pierzi cu 2-0, 3-1, e un meci amical”, a mai spus cunoscutul impresar.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
Vezi toate știrile
Citește și