Închide meniul

Jose Mourinho vrea să domine fotbalul italian cu AS Roma: „Vom sărbători în următorii ani! Voi sări mereu să-mi apăr echipa” Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iulie 2021, 17:36

Jose Mourinho vrea să domine fotbalul italian cu AS Roma: „Vom sărbători în următorii ani! Voi sări mereu să-mi apăr echipa Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

Jose Mourinho

Profimedia

Jose Mourinho vrea să domine iar fotbalul italian! „The Special One”, avertisment pentru rivali

Mourinho a surprins pe toată lumea când a acceptat oferta celor de la AS Roma. Marele antrenor are ambiţii mari în Italia, unde speră să câştige trofee, la fel ca în perioada în care o antrena pe Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Este un oraș frumos, dar nu de asta am venit la Roma, nu sunt în vacanță. Oricum, ziariștii de aici sunt incredibili, mi-am schimbat numărul de telefon de 3 ori și tot l-ați aflat. Îmi era dor de Italia. Eu nu sunt simpatic când mă apuc de treabă. Nu vreau să mă cert, sunt mai matur, dar voi sări mereu să-mi apăr echipa. Eu văd Roma sărbătorind un trofeu în următorii 3 ani.

Nu vreau să se spună Roma lui Mourinho, dar nu mă deranjează când aud de Lazio al lui Sarri sau Juventus al lui Allegri. La Juve este Cristiano, dar nu are motive să fie îngrijorat. S-ar teme doar dacă aș juca fundaș central pentru că l-aș lovi! Dar, din păcate, sunt prea slab și prea bătrân ca să mai joc”, a declarat Jose Mourinho în cadrul unei conferinţe de presă.

Jose Mourinho, comparat cu Papa de fanii lui AS Roma

Mourinho a venit la Roma cu un avion privat şi a aterizat pe aeroportul Ciampino. Chiar dacă erau 40 de grade la Roma, aproximativ 300 de fani ai capitolinilor au venit să îl vadă portughez.

În vârstă de 58 de ani, Mourinho a câştigat o triplă istorică pe banca lui Inter, în 2010: Champions League, campionatul şi Cupa Italiei. Tehnicianul a postat un clip pe Instagram. „Mulţumesc mult. Hai, Roma!”, a fost mesajul lui Mourinho.

Reclamă

Fanii au avut un banner special: „Habemous papam”. Este un joc de cuvinte care se referă la locuţiunea latină „Habemus papam” (n.r. Avem un papă).

Adrian Mutu şi Jose Mourinho, amical de gală

Adrian Mutu şi Jose Mourinho se vor revedea într-un amical de gală la Roma, la organizarea căruia a contribuit şi Giovanni Becali.

„E entuziasmul asta, ți-o dau în premieră. Le-am aranjat și un meci cu Roma pe 25 iulie. Mutu a insistat să vorbesc eu cu Mourinho. „Mou” a eliminat tot și a zis: ‘Giovani, dacă vii și tu la meci, se face meciul’. Nici nu știe că e Mutu (n.r. antrenor la FC UCraiova 1948). Dacă îi spuneam că e Mutu, poate cine știe ce zicea. L-am lăsat așa, dar nu e o problemă”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

AS Roma le plătește tot oltenilor. „Îți dai seama, Roma, prezentarea echipei, vine cu ce jucători mai au și ce mai cumpără și asta e. Pierzi cu 2-0, 3-1, e un meci amical”, a mai spus cunoscutul impresar.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și