Închide meniul

AS.ro LIVE | Nicolae Negumereanu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Poveștile singurului român cu o victorie în UFC

Alexandru Ivan Publicat: 8 iulie 2021, 23:50 / Actualizat: 9 iulie 2021, 11:18

Reclamă
AS.ro LIVE | Nicolae Negumereanu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Poveștile singurului român cu o victorie în UFC

Nicolae Negumereanu, la AS.ro LIVE

AS.ro

Nicolae Negumereanu a reușit recent prima victorie a unui sportiv român în celebra promoție UFC, cel mai înalt nivel din MMA-ul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Negumereanu, la AS.ro LIVE

Negumereanu a reușit să îl învingă pe Aleksa Camur la decizie și a scris astfel istorie în acest sport în România.
Luptătorul din Brașov s-a impus la capătul a trei runde extrem de disputate, în care cei doi s-au lovit foarte puternic. Decizia a fost una împărțită, doi arbitri dându-i victoria lui Negumereanu, iar al treilea adversarului.

Nicolae Negumereanu este românul care a reușit prima victorie în UFC. În trecut, Cristina Stanciu și Diana Belbiță au luptat în UFC, fiecare câte două meciuri, dar nu au reușit să câștige. Negumereanu a jucat până acum două meciuri și a reușit, după o înfrângere în 2019, prima victorie în UFC.

„Lupta a fost puțin dificilă, mă așteptam să fie puțin mai ușoară. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am câștigat această luptă. Voiam să câștig mai repede meciul, dar ținând că acum trei luni m-am operat la menisc, iar în timpul recuperării am făcut doar antrenamente de forță, sunt mulțumit de luptă. De când am terminat lupta, eram sigur că voi câștiga”, a spus Negumereanu, după victoria cu Aleksa Camur.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și