Închide meniul

A câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua şi acum e şofer pe o dubiţă. Câştigă salariul minim, dar a fost prezent la sărbătoarea de pe Ghencea

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2021, 10:01

Reclamă
A câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua şi acum e şofer pe o dubiţă. Câştigă salariul minim, dar a fost prezent la sărbătoarea de pe Ghencea

A câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua şi acum e şofer pe o dubiţă

Hepta

Pistol a fost prezent miercuri la sărbătoarea de pe Ghencea, dar s-a grăbit să ajungă la Piteşti, având probleme la Loganul său, susţine gsp.ro. După ce a fost aclamat de miile de fani ai Stelei, a revenit la viaţa de zi cu zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Pistol a câştigat Cupa Campionilor Europeni

Constantin Pistol este şofer pe o dubă, în Piteşti. El lucrează la acea firmă din 2000 şi distribuie marfă spre magazinele din oraş. Zilnic, el lucrează între 8 şi 10 ore. „Câteodată, mai luăm câte o primă”.

Chiar dacă nu mulţi se pot lăuda cu trofeul Cupei Campionilor, Pistol este un om modest şi se amuză de viaţa pe care o duce în această perioadă. „A fost ceva de vis miercuri seară! Bine că am putut să ajung la sărbătoarea din Ghencea. Totul a fost la superlativ.

S-au purtat frumos cu noi, am revăzut vechii colegi, stadionul e o bijuterie, fanii ne-au aplaudat. E frumos că lumea nu ne-a uitat. Acolo, pe podium, în mijlocul stadionului, apoi făcând acel tur cu echipa, cu Cupa Campionilor, m-am simțit iar ca la Sevilla!.

Eu n-am fost un jucător așa de important al acelei echipe, aveam doar 18 ani, unde să joc eu cu asemenea fotbaliști?! Dar am fost în lot, am mai intrat, am amintiri unice, pe care nu poate să mi le ia nimeni, niciodată!

Reclamă
Reclamă

Am foști colegi și prieteni celebri, care au rămas la fel de modești, chiar dacă unii s-au împlinit profesional sau financiar. Mereu va fi o plăcere să ne revedem! Și pentru asta, sunt bogat, chiar dacă sunt doar un simplu șofer acum”, a spus Pistol, pentru sursa citată.

Dacă majoritatea foştilor săi colegi conduc maşini de lux, Pistol a ajuns cu greu la Piteşti după petrecerea de pe Ghencea. „Abia am ajuns acasă, pe la 1:00 noaptea. Pe autostradă, Loganul meu a început să facă figuri, mi s-a stricat cutia de viteze, nu mai intra într-a 5-a.

Constantin Pistol e şofer

Nici nu știu cum am mers până la Pitești. Dimineață, când m-am dus la muncă, patronul m-a felicitat de față cu toți colegii, le-a spus să fie mândri că lucrez acolo. Chiar mi-a zis că trebuia să fi venit și cu medalia, s-o vadă și ei. Se uitaseră oricum la televizor, mi-au arătat imagini cu mine, cu noi. Apoi, gata! La treabă! Așa e viața!”, a încheiat Pistol.

Reclamă

Pistol şi-a trecut în cont 14 partide şi un gol pentru Steaua. În Liga 1, el a bifat 146 de meciuri şi a marcat 19 goluri.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:06

LIVE VIDEOBraga – Rio Ave 1-0 se joacă ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Arouca s-a terminat 4-0. Spectacol total în Liga Portugal

23:01

LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florin Tănase a deschis scorul la Sf. Gheorghe. Primul gol de la revenirea în tricoul roş-albaştrilor

22:51

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză în meciul cu Sepsi! Jucătorii care au ieşit şi cine a intrat pe teren

22:30

VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB

21:54

Florin Tănase a marcat primul gol de la revenirea la FCSB, în meciul cu Sepsi! A primit o centrare excelentă de la Băluță

21:47

Daniel Bîrligea speră să prindă transferul vieţii şi să-l umple de bani pe Gigi Becali: „O mândrie şi o fericire foarte mare”

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și