Închide meniul

Convocare de urgenţă făcută de Mirel Rădoi la naţionala României U23. Cine îi ia locul lui Nedelcu la Jocurile Olimpice

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2021, 13:10

Reclamă
Convocare de urgenţă făcută de Mirel Rădoi la naţionala României U23. Cine îi ia locul lui Nedelcu la Jocurile Olimpice

Convocare de urgenţă făcută de Mirel Rădoi la naţionala României U23.

frf.ro

„Rămas cu doar 21 de jucători după ce Nedelcu a fost chemat la noul său club, Mirel Rădoi l-a convocat de urgență pe Ronaldo Deaconu, fotbalistul celor de la Gaz Metan Mediaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul s-a alăturat rapid lotului, asta după ce a parcurs procedurile de testare COVID. Bun venit, Ronaldo!”, se arată pe frf.ro.

România U23 – Arabia Saudită U23 1-1

România U23, condusă de Mirel Rădoi şi Nicolae Dică, a terminat la egalitate, 1-1, meciul amical cu Arabia Saudită U23. Meciul nu s-a disputat cu spectatori şi nu a fost televizat, conform contractelor ce protejează pregătirea tactică a echipelor ce participă la Jocurile Olimpice. Golul tricolorilor a fost marcat de Ganea.

„Cu un lot alcătuit după mari provocări, în care apar modificări de la săptămână la săptămână deși Jocurile Olimpice sunt tot mai aproape, România U23 a remizat aseară, la CNF Mogoșoaia, cu Arabia Saudită U23, reprezentativă care va juca, la rându-i, la turneul final din Japonia. În zilele următoare e pregătit meciul numărul doi.

Iată rezumatul VIDEO al confruntării, cu mențiunea că “dubla” se dispută cu porțile închise și nu este televizată, potrivit contractului care protejează pregătirea tactică a echipelor atât de aproape de meciurile oficiale din turneu”, ne informează frf.ro.

Reclamă

România, după 57 de ani la JO

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc între 21 iulie şi 7 august. Naţionala de fotbal a României face parte din grupa B alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Se vor califica în sferturile de finală primele două clasate din grupă. În următoarea fază, tricolorii pot întâlni o echipă din grupa A, din care fac parte Franţa, Japonia, Mexic şi Africa de Sud.

Lotul României pentru Tokyo

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
Vezi toate știrile
Citește și