Închide meniul
VIDEO

Constantin Budescu a lovit din nou! „Magicianul” nimerește poarta din toate pozițiile. Pariul prin care s-a ales cu 20 de lei :)

Alexandru Ivan Publicat: 12 iulie 2021, 21:49

Reclamă
Constantin Budescu a lovit din nou! „Magicianul nimerește poarta din toate pozițiile. Pariul prin care s-a ales cu 20 de lei :)

Constantin Budescu

Hepta

Constantin Budescu nu se mai satură să dea la poartă. „Magicianul” nimerește plasa din toate pozițiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu se laudă cu execuțiile pe rețelele de socializare

Budescu și-a poziționat mingea pe un con de antrenament ca să facă execuția mai dificilă. A pus și pariu și a câștigat….s-a ales cu 20 de lei.

„Budi” a vrut să rupă de tot gura târgului. Dacă prima dată a șutat din spatele porții, a doua oară s-a dus pe tunelul dinspre vestiare. Nimic nu este însă imposibil pentru „Super Budescu”.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by BUDESCU CONSTANTIN (@budescuconstantin10)

Reclamă

Constantin Budescu, drum liber spre FCSB! Budi pleacă de la arabi

Constantin Budescu are drum liber spre FCSB! Oficialii celor de la CFR Cluj au anunţat că nu au bani pentru transferul lui Constantin Budescu. Astfel, Gigi Becali a scăpat de concurenţă pentru internaţionalul de 32 de ani cotat la două milioane de euro.

Damac urmează să îi rezilieze contractul românului, potrivit celor de la Sport360Saudi. Alături de Budescu ar urma să plece şi Pellegrino, o altă vedetă a echipei. Cei doi au cele mai mari salarii. Preşedintele lui Damac a confirmat ştirea, mai scrie sursa citată.

Budescu a jucat 8 meciuri şi a dat o pasă de gol în tricoul echipei saudite, în campionat. El a sărbătorit alături de colegi salvarea de la retrogradare. Budescu a semnat în februarie cu Damac.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și