Închide meniul
VIDEO

Constantin Budescu a lovit din nou! „Magicianul” nimerește poarta din toate pozițiile. Pariul prin care s-a ales cu 20 de lei :)

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iulie 2021, 21:49

Constantin Budescu a lovit din nou! „Magicianul nimerește poarta din toate pozițiile. Pariul prin care s-a ales cu 20 de lei :)

Constantin Budescu

Hepta

Constantin Budescu nu se mai satură să dea la poartă. „Magicianul” nimerește plasa din toate pozițiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu se laudă cu execuțiile pe rețelele de socializare

Budescu și-a poziționat mingea pe un con de antrenament ca să facă execuția mai dificilă. A pus și pariu și a câștigat….s-a ales cu 20 de lei.

„Budi” a vrut să rupă de tot gura târgului. Dacă prima dată a șutat din spatele porții, a doua oară s-a dus pe tunelul dinspre vestiare. Nimic nu este însă imposibil pentru „Super Budescu”.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by BUDESCU CONSTANTIN (@budescuconstantin10)

Reclamă

Constantin Budescu, drum liber spre FCSB! Budi pleacă de la arabi

Constantin Budescu are drum liber spre FCSB! Oficialii celor de la CFR Cluj au anunţat că nu au bani pentru transferul lui Constantin Budescu. Astfel, Gigi Becali a scăpat de concurenţă pentru internaţionalul de 32 de ani cotat la două milioane de euro.

Damac urmează să îi rezilieze contractul românului, potrivit celor de la Sport360Saudi. Alături de Budescu ar urma să plece şi Pellegrino, o altă vedetă a echipei. Cei doi au cele mai mari salarii. Preşedintele lui Damac a confirmat ştirea, mai scrie sursa citată.

Budescu a jucat 8 meciuri şi a dat o pasă de gol în tricoul echipei saudite, în campionat. El a sărbătorit alături de colegi salvarea de la retrogradare. Budescu a semnat în februarie cu Damac.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și