Închide meniul

Veşti excelente pentru fotbalul francez. Stadioanele pot fi pline din nou! Anunţul făcut de Roxana Mărăcineanu şi ce condiţii trebuie să îndeplinească spectatorii

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 iulie 2021, 17:13

Reclamă
Veşti excelente pentru fotbalul francez. Stadioanele pot fi pline din nou! Anunţul făcut de Roxana Mărăcineanu şi ce condiţii trebuie să îndeplinească spectatorii

Veşti excelente pentru fotbalul francez. Anunţul Roxanei Mărăcineanu

Profimediaimages

Franţa a renunţat la gradele de ocupare a stadioanelor şi sălilor de sport, însă spectatorii care doresc să asiste la meciuri trebuie să prezine un certificat sanitar, a anunţat ministrul delegat al Sporturilor, Roxana Mărăcineanu, potrivit lefigaro.fr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veşti excelente pentru fotbalul francez. Anunţul Roxanei Mărăcineanu

Nu există nicio limită pentru gradul de ocupare a stadioanelor, astăzi„, a spus membrul guvernului înainte de a preciza că intrarea se va face numai cu condiţia prezentării unui certificat sanitar.

Pentru a avea stadioane complete în Ligue 1 şi în alte competiţii, va fi necesar să treci prin cerinţele permisului sanitar, deci prin vaccinare ca prioritate”, a spus Mărăcineanu, potrivit news.ro.

Prezentarea permisului sanitar nu se va limita la incintele sportive. Toate persoanele care doresc să exercite o activitate fizică într-o cameră închisă, cum ar fi sălile de sport, vor fi, de asemenea, afectate de această măsură.

Din luna august, de la prima intrare într-un loc, veţi avea nevoie de permisul sanitar. Este o modalitate prin care ecosistemul sportiv şi de agrement încurajează vaccinarea”, a explicat ministrul.

Reclamă

Permisul sanitar este, de la 1 iulie similar, cu Certificatul digital european Covid. Noul sezon din Ligue 1 va lua startul la începutul lunii august. PSG a făcut transferuri stelare şi i-a încântat pe fani.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și