Închide meniul

Borac Banja Luka – CFR Cluj 2-1 | „Şumudică îşi merită suferinţa!” Cornel Dinu, atac la adresa campioanei României. „O adunătură de specialişti”

Publicat: 14 iulie 2021, 8:26

Reclamă
Borac Banja Luka – CFR Cluj 2-1 | „Şumudică îşi merită suferinţa! Cornel Dinu, atac la adresa campioanei României. „O adunătură de specialişti

Cornel Dinu l-a criticat pe Marius Şumudică, după Borac Banja Luka - CFR Cluj 2-1

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Cornel Dinu crede că a fost normal chinul de care a avut parte campioana României pentru a se califica în al doilea tur preliminar din Championa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu, după Borac Banja Luka – CFR Cluj 2-1: „Şumudică îşi merită suferinţa!”

”Îţi spun cu toată sinceritatea, citeam o carte şi mai trăgeam cu ochiul la televizor, dar nu m-a interesat de CFR. Eu ţin cu U Cluj. Da, a fost normal chinul cu calificarea, pentru că acolo e o adunătură de specialişti, pe care nu îmi permit sa îi numesc, de care nu sunt convins. Tot fotbalul nostru reprezintă o mare rezervă, un fel de loturi de rezervă ale unei perioade de glorie a fotbalului românesc, apusă de vreo 15 ani.

Când răul domină şi îşi face loc în casă, nu cred că se putea ajunge la o demitere, dar la cine conduce echipa… Tot ce era posibil, ceea ce nu am înţeles şi îşi merită suferinţa pe care a avut-o Şumudică pe margine.. Că nu îl interesează Supercupa, îl interesează calificarea cu Banja. Trăim nişte timpuri… Dă-mi voie să stau retras în familia mea regală, de mare nobleţe”, a declarat Cornel Dinu, pentru telekomsport.ro.

Marius Șumudică a răbufnit după meciul Borac Banja Luka – CFR Cluj, scor 2-1

Marius Șumudică a răbufnit la conferința de presă de după meciul Borac Banja Luka – CFR Cluj, scor 2-1. Campionii României au pierdut la limită, dar au obținut calificarea în turul 2 al preliminariilor UEFA Champions League.

„Într-un final eu cred că s-a calificat echipa mai bună. Am jucat un fotbal bun, cred că trebuia să închidem această calificare în primul rând din prima manșă, când am avut o sumedenie de ocazii. Astăzi mi-a spus secundul meu că am avut peste 9 ocazii mari de a marca, dintre care două bare. Acesta este fotbalul, trebuie să joci până în ultimul minut”, a declarat Marius Șumudică la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și