Închide meniul

Borac Banja Luka – CFR Cluj 2-1 | „Şumudică îşi merită suferinţa!” Cornel Dinu, atac la adresa campioanei României. „O adunătură de specialişti”

Reclamă

Publicat: 14 iulie 2021, 8:26

Borac Banja Luka – CFR Cluj 2-1 | „Şumudică îşi merită suferinţa! Cornel Dinu, atac la adresa campioanei României. „O adunătură de specialişti

Cornel Dinu l-a criticat pe Marius Şumudică, după Borac Banja Luka - CFR Cluj 2-1

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Cornel Dinu crede că a fost normal chinul de care a avut parte campioana României pentru a se califica în al doilea tur preliminar din Championa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu, după Borac Banja Luka – CFR Cluj 2-1: „Şumudică îşi merită suferinţa!”

”Îţi spun cu toată sinceritatea, citeam o carte şi mai trăgeam cu ochiul la televizor, dar nu m-a interesat de CFR. Eu ţin cu U Cluj. Da, a fost normal chinul cu calificarea, pentru că acolo e o adunătură de specialişti, pe care nu îmi permit sa îi numesc, de care nu sunt convins. Tot fotbalul nostru reprezintă o mare rezervă, un fel de loturi de rezervă ale unei perioade de glorie a fotbalului românesc, apusă de vreo 15 ani.

Când răul domină şi îşi face loc în casă, nu cred că se putea ajunge la o demitere, dar la cine conduce echipa… Tot ce era posibil, ceea ce nu am înţeles şi îşi merită suferinţa pe care a avut-o Şumudică pe margine.. Că nu îl interesează Supercupa, îl interesează calificarea cu Banja. Trăim nişte timpuri… Dă-mi voie să stau retras în familia mea regală, de mare nobleţe”, a declarat Cornel Dinu, pentru telekomsport.ro.

Marius Șumudică a răbufnit după meciul Borac Banja Luka – CFR Cluj, scor 2-1

Marius Șumudică a răbufnit la conferința de presă de după meciul Borac Banja Luka – CFR Cluj, scor 2-1. Campionii României au pierdut la limită, dar au obținut calificarea în turul 2 al preliminariilor UEFA Champions League.

„Într-un final eu cred că s-a calificat echipa mai bună. Am jucat un fotbal bun, cred că trebuia să închidem această calificare în primul rând din prima manșă, când am avut o sumedenie de ocazii. Astăzi mi-a spus secundul meu că am avut peste 9 ocazii mari de a marca, dintre care două bare. Acesta este fotbalul, trebuie să joci până în ultimul minut”, a declarat Marius Șumudică la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și