Închide meniul

CFR Cluj – FC U Craiova 3-2 | Marius Șumudică i-a cucerit pe jucătorii campioanei: „Vrem să facem performanță împreună”

Alexandru Ivan Publicat: 17 iulie 2021, 0:06

Reclamă
CFR Cluj – FC U Craiova 3-2 | Marius Șumudică i-a cucerit pe jucătorii campioanei: „Vrem să facem performanță împreună

Ciprian Deac l-a lăudat pe Marius Șumudică

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Ciprian Deac s-a declarat încâtat de rezultatul final, în contextul în care CFR venea după 1-2 pe terenul lui Borac Banja Luka, în turul 1 preliminar al Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac l-a lăudat pe Marius Șumudică

„Decarul” clujenilor e de părere că victoria împotriva Craiovei lui Mititelu era crucială.

„E importantă victoria că veneam după o înfrângere. E bine că ne-am calificat după acea rușine și e bine că am avut o reacție. Am avut multe ocazii, eu cred că echipa joacă bine. Am început să scârțâim pe apărare. Sperăm să nu se mai repete dezastrul de la Banja Luka.

Ne va costa calificarea dacă nu vom fi mulți mai atenți. Acel meci l-am pierdut pentru că ne-am dus relaxați. Dacă începeam de la 0-0, altfel era rezultatul. A fost o rușine de meci”, a declarat Ciprian Deac, după CFR Cluj – FC U Craiova 3-2. 

Ciprian Deac a fost cel care a deschis scorul în meciul cu FC U Craiova, fiind integralist. A jucat toate cele 120 de minute și cu Banja Luka.

Reclamă

Ciprian Deac: „Vrem să facem performanță cu Șumudică”

CFR a schimbat antrenorul după ce a luat titlul, dar adevărata schimbare a venit la nivelul jocului. Cu Dan Petrescu și Edi Iordănescu echipa juca un fotbal defensiv, dar Șumudică vrea să implementeze un stil ofensiv.

Deac e sigur că jucătorii CFR-ului vor da tot ce au mai bun pentru noul lor antrenor.

Vrem să facem performanță împreună. Știm cât de mult își dorește Șumudică să facă performanță. Vrem să câștigăm trofee”, a mai spus Ciprian Deac.

Reclamă 4 / 0/3

După 3-2 cu FC U Craiova, CFR Cluj va merge în Gibraltar pentru meciul cu Lincoln Red Imps din turul 2 preliminar Champions League. Meciul va avea loc pe 20 iulie.

CFR Cluj – FC U Craiova 3-2

CFR Cluj a început în forţă şi a condus cu 2-0. Ciprian Deac (’10) şi Anas Tahiri (’12) au marcat într-un interval de doar trei minute.

Jucătorii oltenilor au încercat să-i salveze debutul lui Adrian Mutu. Juan Bauza (’22) şi William Baeten (’33) au adus egalarea până la pauză.

FC U Craiova nu a mai atacat deloc în repriza secundă și a fost „taxată” de campioana României. Claudiu Petrila (’75) a înscris golul decisiv din pasa lui Bilel Omrani.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” Vezi toate știrile
Citește și