Închide meniul

CFR Cluj – FC U Craiova 3-2 | Marius Șumudică i-a cucerit pe jucătorii campioanei: „Vrem să facem performanță împreună”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 iulie 2021, 0:06

CFR Cluj – FC U Craiova 3-2 | Marius Șumudică i-a cucerit pe jucătorii campioanei: „Vrem să facem performanță împreună

Ciprian Deac l-a lăudat pe Marius Șumudică

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Ciprian Deac s-a declarat încâtat de rezultatul final, în contextul în care CFR venea după 1-2 pe terenul lui Borac Banja Luka, în turul 1 preliminar al Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac l-a lăudat pe Marius Șumudică

„Decarul” clujenilor e de părere că victoria împotriva Craiovei lui Mititelu era crucială.

„E importantă victoria că veneam după o înfrângere. E bine că ne-am calificat după acea rușine și e bine că am avut o reacție. Am avut multe ocazii, eu cred că echipa joacă bine. Am început să scârțâim pe apărare. Sperăm să nu se mai repete dezastrul de la Banja Luka.

Ne va costa calificarea dacă nu vom fi mulți mai atenți. Acel meci l-am pierdut pentru că ne-am dus relaxați. Dacă începeam de la 0-0, altfel era rezultatul. A fost o rușine de meci”, a declarat Ciprian Deac, după CFR Cluj – FC U Craiova 3-2. 

Ciprian Deac a fost cel care a deschis scorul în meciul cu FC U Craiova, fiind integralist. A jucat toate cele 120 de minute și cu Banja Luka.

Reclamă

Ciprian Deac: „Vrem să facem performanță cu Șumudică”

CFR a schimbat antrenorul după ce a luat titlul, dar adevărata schimbare a venit la nivelul jocului. Cu Dan Petrescu și Edi Iordănescu echipa juca un fotbal defensiv, dar Șumudică vrea să implementeze un stil ofensiv.

Deac e sigur că jucătorii CFR-ului vor da tot ce au mai bun pentru noul lor antrenor.

Vrem să facem performanță împreună. Știm cât de mult își dorește Șumudică să facă performanță. Vrem să câștigăm trofee”, a mai spus Ciprian Deac.

Reclamă 4 / 0/3

După 3-2 cu FC U Craiova, CFR Cluj va merge în Gibraltar pentru meciul cu Lincoln Red Imps din turul 2 preliminar Champions League. Meciul va avea loc pe 20 iulie.

CFR Cluj – FC U Craiova 3-2

CFR Cluj a început în forţă şi a condus cu 2-0. Ciprian Deac (’10) şi Anas Tahiri (’12) au marcat într-un interval de doar trei minute.

Jucătorii oltenilor au încercat să-i salveze debutul lui Adrian Mutu. Juan Bauza (’22) şi William Baeten (’33) au adus egalarea până la pauză.

FC U Craiova nu a mai atacat deloc în repriza secundă și a fost „taxată” de campioana României. Claudiu Petrila (’75) a înscris golul decisiv din pasa lui Bilel Omrani.

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și