Închide meniul

„Noi, ‘sămânţarii’, mergem în deplasare weekendul viitor!” Adrian Mititelu Jr., replică devastatoare pentru fanii Universităţii Craiova: „Să vă luaţi şi cornete la voi!”

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2021, 9:22

Reclamă
„Noi, sămânţarii, mergem în deplasare weekendul viitor! Adrian Mititelu Jr., replică devastatoare pentru fanii Universităţii Craiova: „Să vă luaţi şi cornete la voi!

Adrian Mititelu Jr. a adus un fost jucător de la Udinese

SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

Fanii Universităţii Craiova au avut un mesaj pentru rivalii de la FC U Craiova 1948 în timpul partidei câştigate cu FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr. şi fanii Universităţii Craiova, schimb de replici

Noi, ‘sămânţarii’, mergem în deplasare weekendul viitor / Aici vor juca unii ce n-au istorie, nici viitor„, a fost mesajul pe un banner afişat de fanii Universităţii Craiova în timpul partidei cu FC Argeş.

Replica nu a întârziat să apară şi a venit din partea lui Adrian Mititelu Jr. Într-un mesaj postat noaptea, Adrian Mititelu Jr. i-a ironizat pe fanii Universităţii Craiova. „Să vă luaţi şi cornete la voi. P.S. Nu mai vopsiţi bannerele cu pana de curcan„, a fost mesajul postat de Adrian Mititelu Jr. La postarea lui Mititelu Jr. a reacţionat şi Gabriela, sora acestuia. Aceasta a postat în secţiunea comentarii un emoticon prin care îşi manifesta amuzamentul.  Etapa viitoare, Universitatea Craiova va juca în deplasare cu FCSB, în timp ce FC U Craiova 1948 are derby pe Oblemenco cu Dinamo.

Adrian Mititelu Jr i-a luat peste picior pe rivalii din Craiova

Adrian Mititelu Jr i-a luat peste picior pe rivalii din Craiova. Conducătorul lui FC U Craiova aşteaptă cu interes meciurile cu echipa lui Mihai Rotaru. Fiul lui Adrian Mititelu asigură că fanii din Bănie o vor susţine, în număr mare, pe gruparea care tocmai a promovat din Liga 2. Nu s-a ferit să îi ironizeze pe suporterii trupei pregătite de Marinos Ouzounidis.

Reclamă

Suntem foarte respectați pentru că am luat-o treptat, de la Liga a 4-a. Cred că avem un atu față de cealaltă echipă. Plus că suntem continuatoarea de drept a Universității Craiova, clubul legendar. Zic că o mare parte din fanii care mergeau la meciurile lui CSU vor veni la noi. Fanaticii au rămas la noi, asta e clar, se vede cu ochiul liber! Cred că acum trebuie să atragem și publicul larg – cum se spune în termeni folclorici, sămânțarii, fără să-i jignim. Avem nevoie de ei!

Mititelu Jr continuă să îi acuze pe cei de la Universitatea Craiova de „furt de identitate”. Totuşi, se bucură că două echipe din Bănie se vor duela în Liga 1.

Ca să rezum, e bine că-s două echipe în Craiova. E acest orgoliu ieșit din comun ce numai la olteni îl vezi. Va fi un spectacol în tribune, se va juca având casa închisă. Fotbalul va fi câștigător!„, a precizat patronul lui FC U Craiova.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și