Închide meniul

„Noi, ‘sămânţarii’, mergem în deplasare weekendul viitor!” Adrian Mititelu Jr., replică devastatoare pentru fanii Universităţii Craiova: „Să vă luaţi şi cornete la voi!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2021, 9:22

„Noi, sămânţarii, mergem în deplasare weekendul viitor! Adrian Mititelu Jr., replică devastatoare pentru fanii Universităţii Craiova: „Să vă luaţi şi cornete la voi!

Adrian Mititelu Jr. a adus un fost jucător de la Udinese

SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

Fanii Universităţii Craiova au avut un mesaj pentru rivalii de la FC U Craiova 1948 în timpul partidei câştigate cu FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr. şi fanii Universităţii Craiova, schimb de replici

Noi, ‘sămânţarii’, mergem în deplasare weekendul viitor / Aici vor juca unii ce n-au istorie, nici viitor„, a fost mesajul pe un banner afişat de fanii Universităţii Craiova în timpul partidei cu FC Argeş.

Replica nu a întârziat să apară şi a venit din partea lui Adrian Mititelu Jr. Într-un mesaj postat noaptea, Adrian Mititelu Jr. i-a ironizat pe fanii Universităţii Craiova. „Să vă luaţi şi cornete la voi. P.S. Nu mai vopsiţi bannerele cu pana de curcan„, a fost mesajul postat de Adrian Mititelu Jr. La postarea lui Mititelu Jr. a reacţionat şi Gabriela, sora acestuia. Aceasta a postat în secţiunea comentarii un emoticon prin care îşi manifesta amuzamentul.  Etapa viitoare, Universitatea Craiova va juca în deplasare cu FCSB, în timp ce FC U Craiova 1948 are derby pe Oblemenco cu Dinamo.

Adrian Mititelu Jr i-a luat peste picior pe rivalii din Craiova

Adrian Mititelu Jr i-a luat peste picior pe rivalii din Craiova. Conducătorul lui FC U Craiova aşteaptă cu interes meciurile cu echipa lui Mihai Rotaru. Fiul lui Adrian Mititelu asigură că fanii din Bănie o vor susţine, în număr mare, pe gruparea care tocmai a promovat din Liga 2. Nu s-a ferit să îi ironizeze pe suporterii trupei pregătite de Marinos Ouzounidis.

Reclamă

Suntem foarte respectați pentru că am luat-o treptat, de la Liga a 4-a. Cred că avem un atu față de cealaltă echipă. Plus că suntem continuatoarea de drept a Universității Craiova, clubul legendar. Zic că o mare parte din fanii care mergeau la meciurile lui CSU vor veni la noi. Fanaticii au rămas la noi, asta e clar, se vede cu ochiul liber! Cred că acum trebuie să atragem și publicul larg – cum se spune în termeni folclorici, sămânțarii, fără să-i jignim. Avem nevoie de ei!

Mititelu Jr continuă să îi acuze pe cei de la Universitatea Craiova de „furt de identitate”. Totuşi, se bucură că două echipe din Bănie se vor duela în Liga 1.

Ca să rezum, e bine că-s două echipe în Craiova. E acest orgoliu ieșit din comun ce numai la olteni îl vezi. Va fi un spectacol în tribune, se va juca având casa închisă. Fotbalul va fi câștigător!„, a precizat patronul lui FC U Craiova.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și