Închide meniul

Jocurile Olimpice | Mirel Rădoi are ambiţii mari după succesul cu Honduras U23: „Am venit ca nişte învingători!” De ce s-a plâns selecţionerul după debutul României la Tokyo

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2021, 16:37

Reclamă
Jocurile Olimpice | Mirel Rădoi are ambiţii mari după succesul cu Honduras U23: „Am venit ca nişte învingători! De ce s-a plâns selecţionerul după debutul României la Tokyo

Mirel Rădoi, înaintea meciului cu Honduras

FRF

Mirel Rădoi are ambiţii mari după succesul cu Honduras U23

Mirel Rădoi este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, chiar dacă s-a plâns de forma fizică a fotbaliştilor. Selecţionerul e cu gândul la cel puţin o medalie şi recunoaşte că sprijinul primit din partea sportivilor români prezenţi la Tokyo a contat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă bucur că au înţeles, jucătorii au curaj şi personalitate. Suntem şi la un nivel fizic nu foarte bun. Sperăm ca de la meci la meci să mai acumulăm ceva şi să putem juca mult mai repede tranziţia pozitivă. Chiar şi în grupa noastră favorită la locul 1 era Coreea de Sud, dar am spus atenţie la Noua Zeelandă. Mă bucur că noi am câştigat, pentru că în următoarele două partide cu 3 puncte putem fi calificaţi mai departe, sau chiar şi cu un egal.

Am fost asaltaţi cu mesaje încă de dimineaţă, mă bucur că am început cu dreptul. Le urăm multă baftă şi celor din delegaţia României. Am venit aici ca nişte învingători, cu toţii am demonstrat ceva. Atât noi, cât şi ceilalţi participanţi”, a declarat Mirel Rădoi la TVR.

Honduras U23 – România U23 0-1! Tricolorii lui Rădoi au debutat cu dreptul la Olimpiadă, fără să tragă pe poartă

Tricolorii lui Mirel Rădoi debutează cu dreptul la Jocurile Olimpice de la Tokyo. România U23 a învins cu 1-0 Honduras U23. La finalul meciului, tinerii noștrii jucători au fost foarte emoționați și au izbucnit în lacrimi.

Honduras U23 – România U23 0-1. Rădoi a știut cum să-și organizeze jucătorii și a reușit să obțină un prim succes în Japonia. România nu a tras niciun șut pe poartă. Reușita noastră a venit în urma unui autogol. Ciobanu a bătut bine o lovitură de la colț, iar Oliva și-a deviat mingea în propria poartă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și