Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | „Suntem morţi, dar a meritat!”. Tricolorii, epuizaţi după victoria cu Honduras U23. „Ne-am lăsat fiecare picătură de sudoare”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iulie 2021, 18:01

Jocurile Olimpice 2020 | „Suntem morţi, dar a meritat!. Tricolorii, epuizaţi după victoria cu Honduras U23. „Ne-am lăsat fiecare picătură de sudoare

Tricolorii, epuizaţi după victoria cu Honduras U23

SportPictures / Cristi Stavri/SPORT PICTURES via Hepta

Alex Paşcanu a avut o reacţie senzaţională după succesul obţinut la Kashima. A declarat că atât el, cât şi coechipierii săi din naţionala olimpică a României, se resimt după efortul depus pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii, epuizaţi după victoria cu Honduras U23. Alex Paşcanu: „Suntem morţi!”

Suntem morţi, dar a meritat. Toţi ne-am lăsat fiecare picătură de sudoare aici. A fost important că în a doua repriză am dat totul pe teren, sunt fericit că sunt parte din echipa asta. Honduras este o echipă bună, ne-au făcut meciul greu„, a declarat Alex Paşcanu la TVR.

A fost greu, dar ne bucurăm pentru cele trei puncte. Se vede că am început mai târziu pregătirea, după minutul 75 am cam cedat terenul. Ştiam că Honduras este o echipă arţăgoasă. Suntem fericiţi, ambiţioşi, vrem să arătăm că jucătorii care au venit aici sunt dispuşi să lupte pentru ţara lor„, a spus şi George Ganea pentru aceeaşi sursă.

România a învins, joi, la Kashima, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Hondurasului, în prima etapă a Grupei B a turneului olimpic. Fotbaliştii au fost primii sportivi români care au intrat în competiţie la JO de la Tokyo.

România este prezentă la turneul olimpic de fotbal pentru prima oară după 57 de ani. În celălalt meci al grupei, Noua Zeelandă a învins Coreea de Sud, tot cu 1-0.

Reclamă

Clasamentul după prima etapă din grupă: 1-2. România, Noua Zeelandă – 3 puncte, 3-4. Coreea de Sud, Honduras – 0 puncte.

Grupele de fotbal de la Jocurile Olimpice

Grupa A: Japonia, Africa de Sud, Mexic, Franţa
Grupa B: Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Honduras, România
Grupa C: Egipt, Spania, Argentina, Australia
Grupa D: Brazilia, Germania, Coasta de Fildeş, Arabia Saudită

Programul României la Jocurile Olimpice

Noua Zeelandă – Coreea de Sud 1-0
Honduras – România 0-1

Reclamă 4 / 0/3

Duminică, 25 iulie

Noua Zeelandă – Honduras (ora locală 17:00, Kashima)
România – Coreea de Sud (ora locală 20:00), Kashima) 14:00, ora României

Miercuri, 28 iulie

România – Noua Zeelandă (ora locală 17:30, Sapporo) 11:30, ora României
Coreea de Sud – Honduras (ora locală 17:30, Yokohama)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și