Închide meniul
EXCLUSIV

Jocurile Olimpice 2020 | „Sunt mândră că vă cunosc!”. Camelia Potec, mesaj emoţionant pentru David Popovici şi Robert Glinţă. „Sunteţi un exemplu”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iulie 2021, 13:10

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | „Sunt mândră că vă cunosc!. Camelia Potec, mesaj emoţionant pentru David Popovici şi Robert Glinţă. „Sunteţi un exemplu

Camelia Potec, mesaj emoţionant pentru David Popovici şi Robert Glinţă

Colaj Profimediaimages

Puştiul minune al nataţiei româneşti a reuşit să se califice în finala la 200 de metri liber. Popovici are numai 16 ani, iar performanţa obţinută de el este uriaşă. Nici Robert Glinţă nu s-a lăsat mai prejos şi se pregăteşte pentru a da lovitura în proba de 100 de metri spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camelia Potec, mesaj emoţionant pentru David Popovici şi Robert Glinţă

Mă bucur foarte mult pentru cei doi sportivi care au reuşit calificarea în finală, după ce au avut nişte rezultate extraordinare aici la Tokyo. Robert Glinţă a reuşit pentru a doua oară să se califice într-o finală olimpică şi, chiar dacă ne-a ţinut cu pulsul foarte ridicat până în ultima secundă, ne-a umplut sufletul de bucurie.

Sunt ferm convinsă că el îşi va folosi experienţa câştigată la Rio şi că o să ne surprindă plăcut şi la finala pe care o va desfăşura la 100 de metri spate.

În ceea ce-l priveşte pe David… la prima lui participare la o ediţie a Jocurilor Olimpice este în continuare în formă, reuşeşte să îi surprindă pe toţi adversarii lui. Bineînţeles că emoţiile sunt foarte foarte mari, dar sunt aşa pentru că David ştie să şi le stăpânească.

Să ne bucurăm aceste rezultate, de cum se distrează el în cursele pe care le face… aţi văzut cu toţii, a spus că ultimul sfat primit de la antrenor a fost să se ducă să se distreze. Asta a făcut. S-a distrat, s-a bucurat de cursa din semifinala olimpică şi acum aşteptăm cu sufletul la gură să vedem finala olimpică, prima pentru David. Vor fi două finale interesante, extraordinare, cu doi români de excepţie!„, a declarat Camelia Potec pentru AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Camelia Potec: „Bucuraţi-vă de finalele olimpice”

Campioana olimpică din 2004, de la Atena, a ţinut să îi felicite public pe cei doi români care au dat recital la Tokyo.

David, Robert, felicitări pentru tot parcursul vostru la această ediţie a Jocurilor Olimpice. Înainte să se încheie cele două finale aş vrea să vă spun că sunt mândră că reprezentaţi ţara, aşa cum am făcut-o şi eu… sunt mândră că vă cunosc. Sunteţi un exemplu pentru noua generaţie de tineri. Bucuraţi-vă de finalele olimpice şi Doamne ajută să fiţi sănătoşi în continuare„, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Reclamă

Jocurile Olimpice 2020 | David Popovici, calificat în finala de la 200 de metri liber

David Popovici s-a calificat, luni, în finala probei de 200 de metri liber din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, după ce a terminat pe locul al doilea în semifinala I a concursului.

Tânărul sportiv român a fost cronometrat cu un minut 45 de secunde şi 68 de sutimi, la 23 de sutimi de învingătorul seriei semifinale, rusul Martin Maliutin, şi cu trei sutimi mai bun ca brazilianul Fernando Scheffer.

În a doua semifinală, cel care s-a impus a fost britanicul Scott Duncan (1:44.60), urmat de americanul Kieran Smith (1;45.07) şi de lituanianul Danas Rapsys (1:45.32). Timpul lui Popovici este al şaptelea al semifinalelor.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și