Închide meniul
EXCLUSIV

Jocurile Olimpice 2020 | Claudia Nechita, mentalitate de campioană: „Nu am venit să facem act de prezență, am venit să luăm medalie!” Ce promite antrenorul pugilistei înaintea meciului din sferturi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iulie 2021, 18:02

Jocurile Olimpice 2020 | Claudia Nechita, mentalitate de campioană: „Nu am venit să facem act de prezență, am venit să luăm medalie! Ce promite antrenorul pugilistei înaintea meciului din sferturi

Claudia Nechita vrea să câştige medalie la Jocurile Olimpice

Instagram nechitabox57kg

Claudia Nechita, mentalitate de campioană! Ce promite antrenorul Adrian Lăcătuş înaintea meciului din sferturi

Claudia Nechita a scris istorie, luni, la Tokyo. Ea a devenit prima pugilistă din România care câştigă o luptă la Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul Adrian Lăcătuş a anunţat că obiectivul sportivei este cât se poate de clar. Vrea să plece de la Tokyo cu o medalie!

„Primele meciuri sunt mereu dificile, emoțiile și stresul sunt destul de mari. Mă așteptăm la acest rezultat după tragerea la sorți. E prima victorie obținută de boxul feminin românesc, e un rezultat fantastic. Noi nu am venit aici să ne plimbăm sau să facem act de prezență, am venit să luăm medalie”, a declarat Adrian Lăcătuş, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Pe Claudia nu o interesează dacă medalia va fi de aur, argint sau bronz, dar va face tot posibilul pentru a obţine una. În meciul din sferturile de finală, antrenorul pugilistei anunţă că eleva sa va fi pregătită să facă un meci mare.

„Nu știu ce culoare va fi, dar am venit pentru medalie. Claudia a avut o zi grea, are nevoie de odihnă. Poimâine o să vedeți o altă Claudia, una mult schimbat în bine. Sunt convins că va face un meci mare în sferturi”, a mai transmis antrenorul.

Reclamă

Claudia Nechita, victorie pentru istorie la Jocurile Olimpice 2020

Azi, Claudia Nechita a bătut-o la categoria 52 de kilograme pe Ramla Ali, o sportivă din Somalia. Aceasta a fost şi purtătoarea de drapel pentru Somalia. Claudia a învins-o, în optimi, decizie 5-0, pe somaleza Ramla Ali.

În sferturi, românca va boxa cu japoneza Sena Irie sau cu sportiva tunisiană Khouloud Hlimi Ep Moulah, meci după care îşi poate asigura o medalie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și