Închide meniul

Adrian Mutu, mândru după FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-0. „Am dominat tot meciul!” Mesajele „Briliantului” pentru Laurenţiu Reghecampf şi Mirel Rădoi

Publicat: 27 iulie 2021, 0:30

Reclamă
Adrian Mutu, mândru după FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-0. „Am dominat tot meciul! Mesajele „Briliantului pentru Laurenţiu Reghecampf şi Mirel Rădoi

Adrian Mutu, apărat înainte de FC U Craiova 1948 - FCSB

Hepta

Adrian Mutu a câştigat primul său meci ca antrenor la FC U Craiova. El a spus că succesul a fost pe deplin meritat şi a lăudat atmosfera creată de cei 10.000 de fani din tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, după FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-0: „Am dominat tot meciul”

„Îmbucurător să vezi atâta lume la stadion. Aşa ar trebui să fie la toate meciurile din Liga 1. Cred că am dominat tot meciul. Am avut o idee de joc. E normal să fie şi momente când cealaltă echipă are o reacţie de orgoliu. Pe undeva era şi frica asta de a câştiga. Poate a contat şi asta”, a declarat Adrian Mutu.

Victoria lui FC U Craiova a venit în urma unei pase de geniu, cu exteriorul, a lui Bauza. „Nu, nu l-am învăţat eu. Este talentul lui!”, a glumit Adrian Mutu, care s-a bucurat că Laurenţiu Reghecampf s-a înţeles cu rivala Universitatea Craiova.

„Prietenul meu! A făcut o alegere importantă. Abia aştept să ne întâlnim aici pe Oblemenco”, i-a transmis Mutu lui Reghe, alături de care a lucrat în Emiratele Arabe, la Al Wahda.

Fostul selecţioner al naţionalei de tineret i-a lăsat locul lui Rădoi la Jocurile Olimpice, unde România a fost învinsă cu 4-0 de Coreea de Sud. „Un scor greu de digerat pentu Mirel şi pentru băieţi. Sper să aibă puterea să treacă peste acest hop”, a mai spus Adrian Mutu, la Digi Sport.

Reclamă

FC U Craiova, prima victorie în Liga 1

FC U Craiova 1948 a câştigat derby-ul cu Dinamo, scor 1-0. Hugo Vieira a decis confruntarea de pe Ion Oblemenco. Portughezul a marcat în minutul 65, din pasa fabuloasă a lui Bauza. Cu câteva minute mai devreme, Moldoveanu a lovit bara.

În urma acestui rezultat, ambele echipe au 3 puncte după primele două etape. Oltenii au următorul meci în deplasare cu FC Voluntari, în timp ce Dinamo o aşteaptă pe Academica Clinceni pe teren propriu.

Incidente între fani la FC U Craiova – Dinamo

Aproape 10.000 de fani au venit în tribune la derby-ul dintre FC U Craiova şi Dinamo. Cu 4.000 mai puţini decât limita impusă de autorităţi, din cauza pandemiei.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii olteni au făcut spectacol în peluză, unde au aprins zeci de torţe. Dinamo a avut aproape o mie de suporteri în peluza opusă. La pauză, au apărut şi incidentele. Fanii gazdelor au încercat să meargă peste rivali.

Jandarmii au intervenit în forţă, iar meciul s-a reluat fără probleme în partea secundă. A continuat în schimb duelul bannerelor între cele două galerii.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și