Închide meniul

Schimb incredibil între FCSB şi Universitatea Craiova. Gigi Becali a mutat decisiv după instalarea lui Reghecampf. „Este adevărat!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iulie 2021, 20:18

Reclamă
Schimb incredibil între FCSB şi Universitatea Craiova. Gigi Becali a mutat decisiv după instalarea lui Reghecampf. „Este adevărat!

Gigi Becali, un nou scandal cu Anamaria Prodan

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Patronul roş-albaştrilor a anunţat că şi-a rezolvat definitiv problemele din atac. Ivan Mamut şi Andrei Burlacu sunt jucătorii care vor semna cu roş-albaştrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schimb incredibil între FCSB şi Universitatea Craiova

Da, este adevărat. L-am dat pe Vînă. Vin Burlacu și Mamut de la Universitatea Craiova. Lui Ivan Mamut îi fac contract doi ani plus trei ani, am încredere mare în el. Iar lui Burlacu îi fac unu plus unu plus trei. Contract pe un an, apoi pe încă unu și dacă lucrurile merg bine, pe alți trei ani”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali, reacție genială când a fost întrebat de transferul lui Ivan Mamut la FCSB: „Ăsta unde joacă? Nu știu cine este”

Luna trecută, Gigi Becali nu era interesat de Ivan Mamut. De altfel, patronul roș-albaștrilor nici măcăr nu auzise de atacantul croat al Universității Craiova.

„Dacă îl transfer și pe Mamut? Ăsta cine este? Unde joacă? Nu mă interesează niciun Mamut și nu știu cine este”, declara Gigi Becali, potrivit Pro Sport.

Cine sunt Ivan Mamut şi Andrei Burlacu

Cotat la 450.000 de euro, Ivan Mamut a înscris doar 3 goluri pentru Universitatea Craiova. Unul singur a venit în Liga 1, în 23 de partide disputate. Celelalte două reușite ale lui Mamut au fost în Cupa României, în meciul cu Progresul Spartac (5-0) din faza „16-imilor”.

Reclamă

Ivan Mamut a semnat cu Universitatea Craiova anul trecut, după experiența de la Inter Zapresic. Acesta mai avea contract cu oltenii până în 2025.

Cotat la doar 50.000 de euro, Andrei Burlacu este un atacant de 24 de ani care a evoluat, de-a lungul carierei, în peste 75 de meciuri, în toate competiţiile.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre transferurile aşteptate la Universitatea Craiova

La conferinţa de prezentare, Reghe a fost întrebat despre transferurile lui Andrei Ciobanu şi Paul Anton, jucători despre care Basarab Panduru a spus că sunt doriţi de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu nu am declarat nimănui. Pe mine nu mă veţi auzi vreodată că o să vin în faţa dumneavoastră să acer jucători. O să vorbesc cu patronul, într-un cerc restrâns. El o să vă spună”, a declarat antrenorul Universităţii Craiova.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și