Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Băieții de la 4 rame au scris istorie la Tokyo: „Am murit în timpul cursei!” Mugurel Semciu, epuizat după finală: „Visul meu s-a îndeplinit!”

Publicat: 28 iulie 2021, 8:25 / Actualizat: 28 iulie 2021, 9:36

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Băieții de la 4 rame au scris istorie la Tokyo: „Am murit în timpul cursei! Mugurel Semciu, epuizat după finală: „Visul meu s-a îndeplinit!

Băieții de la 4 rame au scris istorie la Tokyo

Profimedia

Băieții de la 4 rame au scris istorie la Tokyo. Unul dintre componenții echipajului, Mugurel Semciuc a dezvăluit ce înseamnă acest succes pentru ei. „Este rodul unei munci de 5 ani”, a spus acesta la finalul cursei

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost o cursă grea, pentru că în finală au fost cele mai puternice ţări din lume. Noi ne-am făcut cursa noastră, pentru a obţine cel mai bun loc şi a lua o medalie la Jocurile Olimpice. Sentimentele pe care le trăieşti când te vezi cu medalia sunt de nedescris. Simţi o bucurie foarte mare, nu poţi descrie acele momente de bucurie.

Această medalie de argint înseamnă cinci ani de muncă, în care ne-am pregătit pentru aceste Jocuri Olimpice, în care am muncit foarte mult toţi patru. S-a văzut meritul muncii noastre la această Olimpiadă. Visul meu s-a îndeplinit, îmi doream o medalie, nu conta ce medalie era, doar să fie medalie„, a spus Mugurel Semciuc, citat de Agerpres.

Băieții de la 4 rame au scris istorie la Tokyo

Marius Băcăoanu, cel care se ocupă de barca de 4 rame masculin, a relatat și el cum a trăit cursa. „Astăzi scriem istorie”, a fost mesajul său pentru băieți, înaintea cursei.

„Am trăit de aproape am murit în timpul cursei! Emoții mari pentru mine, cel puțin de când au dat startul și până la finiș a fost un tremurat continuu. Nu m-a surprins rezultatul lor.

Reclamă
Reclamă 4

Nu e primul concurs în care mergem progresiv mai bine de la cursă la cursă. Prima au greșit-o puțin, a doua a fost mai bună, iar azi eram convins că e ziua lor. Le-am și zis la ponton, când au plecat: «Băieți, cu curaj, că astăzi scriem istorie!»”, a spus și Marius Băcăoanu, conform gsp.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și