Închide meniul

Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray, în impas! Turcii nu oferă suma cerută de Gigi Becali! Anunţul făcut

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2021, 9:16

Reclamă
Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray, în impas! Turcii nu oferă suma cerută de Gigi Becali! Anunţul făcut

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Olimpiu Moruţan, iar Galatasaray încearcă să profite

Profimediaimages

Gigi Becali a anunţat că nu îl dă pe Olimpiu Moruţan fără 10 milioane de euro. Suma este, cel puţin momentan, mult peste ce vor să ofere cei de la Galatasaray pentru „perla” de la FCSB. Moruţan ar fi ajuns deja la un acord de principiu cu Galatasaray, conform presei din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan este fascinat de Galatasaray și a ajuns la un acord de principiu cu clubul pentru un contract până în 2026. Galatasaray nu a ajuns la un acord cu FCSB încă. Tratativele continuă pentru încheierea afacerii”, a anunțat jurnalistul Nicolo Schira.

Transferul lui Moruţan la Galatasaray, în impas

Conform jurnalistului turc, Ali Naci Kucuk, Galatasaray Istanbul vrea să ofere 5-6 milioane de euro pentru olimpiu Moruţan. Mai mult, conform sursei citate, suma ar urma să fie achitată şi în rate.

Reclamă

Gigi Becali e sigur că se va îmbogăţi. „Pleacă la Galatasaray!”

Patronul vicecampionei României a lăsat de înţeles că a ajuns la un acord cu turcii de la Galatasaray şi că transferul se va realiza în cel mai scurt timp.

Am mâncat bătaie la fotbal, ce vreţi?! Doi jucători o să fie daţi afară, gata! Moruţan pleacă. Ştiţi de unde e oferta, de la Galatasaray„, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Latifundiarul din Pipera a cerut iniţial 20 de milioane de euro pentru a renunţa la Moruţan. În cele din urmă şi-a redus la jumătate pretenţiile financiare. Potrivit Transfermarkt, mijlocaşul de 22 de ani are o cotă de piaţă de 2.8 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

”Împăratul” Fatih Terim îl aşteaptă pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Antrenorul turcilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului de la FCSB, pe care l-a comparat cu legendarii Gică Hagi şi Gică Popescu.

Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Am şi văzut şi ştiri în care a zis că joacă mai slab ca să ajungă la noi. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie (n.r. Adrian Ilie). Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray”, a declarat Fatih Terim pentru T24.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” Vezi toate știrile
Citește și