Închide meniul

Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray, în impas! Turcii nu oferă suma cerută de Gigi Becali! Anunţul făcut

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2021, 9:16

Reclamă
Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray, în impas! Turcii nu oferă suma cerută de Gigi Becali! Anunţul făcut

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Olimpiu Moruţan, iar Galatasaray încearcă să profite

Profimediaimages

Gigi Becali a anunţat că nu îl dă pe Olimpiu Moruţan fără 10 milioane de euro. Suma este, cel puţin momentan, mult peste ce vor să ofere cei de la Galatasaray pentru „perla” de la FCSB. Moruţan ar fi ajuns deja la un acord de principiu cu Galatasaray, conform presei din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan este fascinat de Galatasaray și a ajuns la un acord de principiu cu clubul pentru un contract până în 2026. Galatasaray nu a ajuns la un acord cu FCSB încă. Tratativele continuă pentru încheierea afacerii”, a anunțat jurnalistul Nicolo Schira.

Transferul lui Moruţan la Galatasaray, în impas

Conform jurnalistului turc, Ali Naci Kucuk, Galatasaray Istanbul vrea să ofere 5-6 milioane de euro pentru olimpiu Moruţan. Mai mult, conform sursei citate, suma ar urma să fie achitată şi în rate.

Reclamă

Gigi Becali e sigur că se va îmbogăţi. „Pleacă la Galatasaray!”

Patronul vicecampionei României a lăsat de înţeles că a ajuns la un acord cu turcii de la Galatasaray şi că transferul se va realiza în cel mai scurt timp.

Am mâncat bătaie la fotbal, ce vreţi?! Doi jucători o să fie daţi afară, gata! Moruţan pleacă. Ştiţi de unde e oferta, de la Galatasaray„, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Latifundiarul din Pipera a cerut iniţial 20 de milioane de euro pentru a renunţa la Moruţan. În cele din urmă şi-a redus la jumătate pretenţiile financiare. Potrivit Transfermarkt, mijlocaşul de 22 de ani are o cotă de piaţă de 2.8 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

”Împăratul” Fatih Terim îl aşteaptă pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Antrenorul turcilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului de la FCSB, pe care l-a comparat cu legendarii Gică Hagi şi Gică Popescu.

Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Am şi văzut şi ştiri în care a zis că joacă mai slab ca să ajungă la noi. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie (n.r. Adrian Ilie). Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray”, a declarat Fatih Terim pentru T24.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și