Închide meniul

CFR Cluj – Chindia 1-0 | Decizia luată de Marius Şumudică la pauză. „L-am făcut șomer pe Arla!” :) Ce a spus despre Alibec şi despre returul cu Young Boys Berna

Publicat: 1 august 2021, 0:51

Reclamă
CFR Cluj – Chindia 1-0 | Decizia luată de Marius Şumudică la pauză. „L-am făcut șomer pe Arla! :) Ce a spus despre Alibec şi despre returul cu Young Boys Berna

Marius Şumudică, antrenor CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marius Şumudică a lăudat evoluţia lui CFR Cluj din repriza secundă, când spune că Arlauskis a şomat. Tehnicianul campioanei a stat cu ochii şi pe meciului lui Young Boys, 0-0 cu Grasshopper, în care susţine că viitoarea adversară a lui CFR a avut peste 30 de situaţii periculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, după CFR Cluj – Chindia 1-0: „Am fost puţin supărat”

“Sunt mulţumit că am câştigat, menţinem linia, suntem pe primul loc. Am fost un pic supărat în prima repriză, după care am schimbat sistemul şi a doua repriză am dominat jocul. Au avut un singur şut pe poartă dintr-o centrare. Mă bucur că l-am făcut pe Arla (n.r. Arlauskis) să şomeze.

Urmează un joc extraordinar de greu cu Young Boys şi va trebui să fim extraordinar de atenţi. Întâlnim o forţă şi va trebui să fim perfecţi în cele două partide dacă ne dorim să avem şanse.

Denis Alibec este un jucător care are tot sprijinul meu. Nu pot să-mi explic cum poate să joace la un asemenea nivel din trei în trei zile Ciprian Deac. Şi Camora! Aştept mai mult de la Petrila, de la Costache”, a spus Marius Şumudică, la finalul partidei.

Emil Săndoi a acuzat arbitrajul de la CFR Cluj – Chindia 1-0

De cealaltă parte, Emil Săndoi a criticat arbitrajul şi crede că echipa sa putea obţine mai mult.

Reclamă

„Am dubii în privinţa golului. Iniţial a fost un fault la centrul terenului la Popadiuc. (…) O nesincronizare, atât au aşteptat cei de la CFR. Am întâlnit o echipă foarte bună”, a spus antrenorul Chindiei.

CFR Cluj a învins-o cu 1-0 pe Chindia Târgovişte într-un meci din etapa a 3-a a campionatului. Echipa campioană a trecut pe primul loc, la două puncte în faţa lui Rapid Bucureşti.

Denis Alibec a marcat în minutul 51 singurul gol al meciului din Gruia. El a reluat în poartă centrarea perfectă a lui Mario Camora. Alibec a jucat în premieră ca titular pentru echipa campioană.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj, cinci victorii la rând

CFR Cluj a câştigat toate cele trei etape jucate până acum. De asemenea, ardelenii au cinci victorii la rând în toate competiţiile.

Seria a început după cele două eşecuri care i-au pus postul în pericol lui Marius Şumudică: cu Universitatea Craiova în Supercupa României şi cu Borac Banja Luka în Champions League.

Pentru CFR Cluj, urmează meciul tur cu Young Boys Berna, marţi, în turul 3 preliminar al Champions League şi duelul de vineri din campionat cu CS Mioveni.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes 11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid 10:25 La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!” 10:00 Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa Vezi toate știrile
Citește și