Închide meniul

CFR Cluj – Chindia 1-0 | Decizia luată de Marius Şumudică la pauză. „L-am făcut șomer pe Arla!” :) Ce a spus despre Alibec şi despre returul cu Young Boys Berna

Reclamă

Publicat: 1 august 2021, 0:51

CFR Cluj – Chindia 1-0 | Decizia luată de Marius Şumudică la pauză. „L-am făcut șomer pe Arla! :) Ce a spus despre Alibec şi despre returul cu Young Boys Berna

Marius Şumudică, antrenor CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marius Şumudică a lăudat evoluţia lui CFR Cluj din repriza secundă, când spune că Arlauskis a şomat. Tehnicianul campioanei a stat cu ochii şi pe meciului lui Young Boys, 0-0 cu Grasshopper, în care susţine că viitoarea adversară a lui CFR a avut peste 30 de situaţii periculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, după CFR Cluj – Chindia 1-0: „Am fost puţin supărat”

“Sunt mulţumit că am câştigat, menţinem linia, suntem pe primul loc. Am fost un pic supărat în prima repriză, după care am schimbat sistemul şi a doua repriză am dominat jocul. Au avut un singur şut pe poartă dintr-o centrare. Mă bucur că l-am făcut pe Arla (n.r. Arlauskis) să şomeze.

Urmează un joc extraordinar de greu cu Young Boys şi va trebui să fim extraordinar de atenţi. Întâlnim o forţă şi va trebui să fim perfecţi în cele două partide dacă ne dorim să avem şanse.

Denis Alibec este un jucător care are tot sprijinul meu. Nu pot să-mi explic cum poate să joace la un asemenea nivel din trei în trei zile Ciprian Deac. Şi Camora! Aştept mai mult de la Petrila, de la Costache”, a spus Marius Şumudică, la finalul partidei.

Emil Săndoi a acuzat arbitrajul de la CFR Cluj – Chindia 1-0

De cealaltă parte, Emil Săndoi a criticat arbitrajul şi crede că echipa sa putea obţine mai mult.

Reclamă

„Am dubii în privinţa golului. Iniţial a fost un fault la centrul terenului la Popadiuc. (…) O nesincronizare, atât au aşteptat cei de la CFR. Am întâlnit o echipă foarte bună”, a spus antrenorul Chindiei.

CFR Cluj a învins-o cu 1-0 pe Chindia Târgovişte într-un meci din etapa a 3-a a campionatului. Echipa campioană a trecut pe primul loc, la două puncte în faţa lui Rapid Bucureşti.

Denis Alibec a marcat în minutul 51 singurul gol al meciului din Gruia. El a reluat în poartă centrarea perfectă a lui Mario Camora. Alibec a jucat în premieră ca titular pentru echipa campioană.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj, cinci victorii la rând

CFR Cluj a câştigat toate cele trei etape jucate până acum. De asemenea, ardelenii au cinci victorii la rând în toate competiţiile.

Seria a început după cele două eşecuri care i-au pus postul în pericol lui Marius Şumudică: cu Universitatea Craiova în Supercupa României şi cu Borac Banja Luka în Champions League.

Pentru CFR Cluj, urmează meciul tur cu Young Boys Berna, marţi, în turul 3 preliminar al Champions League şi duelul de vineri din campionat cu CS Mioveni.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și