Închide meniul
VIDEO

Unai Emery şi Jorge Sampaoli, la un pas de bătaie. Scandal uriaş în timpul unui amical. Argentinianul, ţinut cu greu de oamenii din staff

Antena Sport Publicat: 1 august 2021, 11:02

Reclamă
Unai Emery şi Jorge Sampaoli, la un pas de bătaie. Scandal uriaş în timpul unui amical. Argentinianul, ţinut cu greu de oamenii din staff

Unai Emery şi Jorge Sampaoli, la un pas de bătaie

Captură Canal +

În minutul 47, Juan Foyth a fost eliminat după ce a încasat al doilea galben. Deranjat de gestul arbitrului, într-un meci de pregătire, Emery şi-a ieşit din minţi, fiind şi el trimis în tribune. Acesta a fost momentul în care Unai i-a adresat cuvinte grele şi lui Sampaoli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unai Emery şi Jorge Sampaoli, la un pas de bătaie

Argentinianul s-a umplut şi el de nervi când a văzut gesturile agresive ale lui Emery, care urla pur şi simplu către el. Cei doi au fost aproape de bătaie, dar cei din stafful sud-americanului au reuşit să îl ţină pe Jorge la distanţă de antrenorului deţinătoarei Europa League.

Unai Emery, „Mister Europa League”, a lovit din nou

Unai Emery (49 ani) este supranumit ”Mister Europa League” pe bună dreptate. Spaniolul a câştigat un nou trofeu, în a cincea finală a competiţiei.

Villarreal a ajuns în premieră într-o finală europeană şi a câştigat-o. Pentru Unai Emery a fost a cincea. În 2014, 2015 şi 2016 a reuşit să ajungă în ultimul act cu Sevilla, în 2019 cu Arsenal, iar în 2021 cu Villarreal. Dintre acestea, tehnicianul a câştigat 4, trei cu andaluzii şi una cu ibericii.

Reclamă

În ultimii 20 de ani, în finalele de Europa League şi Champions League, echipele din Spania au întâlnit de 16 ori o adversară dintr-un alt campionat. În urma succesului din această seară, ibericii au ajuns la a 16-a victorie.

În urma succesului, Villarreal s-a calificat în următorul sezon UEFA Champions League din postura de câştigătoare Europa League.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și