Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Alexander Zverev a campion olimpic şi a intrat în istorie. A început să plângă pe teren

Antena Sport Publicat: 1 august 2021, 13:10

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Alexander Zverev a campion olimpic şi a intrat în istorie. A început să plângă pe teren

Jocurile Olimpice 2020 | Alexander Zverev a campion olimpic şi a intrat în istorie

Profimediaimages

Zverev l-a învins în finală pe Karen Hacianov, locul 25 ATP şi cap de serie numărul 12, scor 6-3, 6-1, într-o oră şi 19 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocurile Olimpice 2020 | Alexander Zverev e e noul campion olimpic

Alexander Zverev este primul german care obţine titlul olimpic la tenis la masculin. În urmă cu 33 de ani, în 1988, la feminin triumfa germana Steffi Graf.

Medalia de bronz i-a revenit spaniolului Pablo Carreno Busta, locul 11 ATP, care l-a învins în finala mică, sâmbătă, pe liderul mondial Novak Djokovic (Serbia), scorr 6-4, 6-7 (6), 6-3.

Jocurile Olimpice 2020 | Alexander Zverev şi-a cerut scuze după ce l-a învins pe Novak Djokovic

Alexander Zverev şi-a cerut scuze pentru că l-a eliminat pe Novak Djokovic, în semifinale la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo.

Alexander Zverev şi-a cerut scuze şi a declarat că Djokovic este cel mai mare jucător din istorie şi ştie cât îşi dorea acesta să câştige „Golden Slam”, adică aurul olimpic şi cele patru grand slamuri într-un singur an.

Reclamă

„Îmi cer scuze, îmi pare rău pentru el. Rămâne cel mai mare jucător al tuturor timpurilor. Ştiu că a venit aici să-şi graveze numele în istorie, că voia să facă Golden Slam. Dar nu se poate să câştigi tot timpul”, a declarat Zverev, citat de news.ro.

Djokovic a câştigat în acest an la Australian Open, Roland-Garros şi Wimbledon şi mai are şansa de a obţine titlul şi la US Open, pentru Marele Şlem.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și