Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Alin Alexuc e OUT de la Tokyo. Eşec în recalificări

Antena Sport Publicat: 2 august 2021, 10:16

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Alin Alexuc e OUT de la Tokyo. Eşec în recalificări

Jocurile Olimpice 2020 | Alin Alexuc e OUT de la Tokyo. Eşec în recalificări

Profimediaimages

Alin Alexuc, aflat la a treia participare la o ediţie a Jocurilor Olimpice, s-a numărat din nou printre cei mai buni 16 luptători din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocurile Olimpice 2020 | Alin Alexuc e OUT de la Tokyo

Românul a fost învins, duminică, de triplul campion olimpic Mijain Lopez Nunez (Cuba) în meciul de debut la categoria 130 kg, în cadrul competiţiei de lupte greco-romane de la JO. Lopez Nunez s-a impus cu 9-0 în confruntarea din optimi cu românul.

Alin Alexuc-Ciurariu a evoluat în recalificări după ce Mijain Lopez Nunez (Cuba) a ajuns în semifinale. Cubanezul va disputa finala cu Iakobi Kajaia din Georgia.

Claudia Bobocea a ratat, luni, calificarea în semifinale la 1.500 de metri

Atleta Claudia Bobocea a ratat, luni, calificarea în semifinale la 1.500 de metri, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Bobocea a încheiat cursa de 1.500 de metri cu timpul de 4:09.19, pe locul 11 în seria a doua, ratând astfel semifinalele, în care s-au calificat 12 sportive în total din trei serii.

Reclamă

Recordul olimpic al probei este deţinut de Paula Ivan, care a alergat la Seoul, JO din 1988, cu timpul de 3:53.96 minute.

Zece atleţi tricolori s-au calificat la JO de la Tokyo, iar patru au ratat calificarea mai departe: Florentina Iuşco, Alina Rotaru (săritura în lungime), Claudia Bobocea (1.500 m) şi Alin Firfirică (aruncarea discului).

Bianca Ghelber s-a calificat în finală la aruncarea ciocanului, iar marţi va concura.

Reclamă 4 / 0/3

Ceilalţi atleţi tricolori aflaţi la Tokyo sunt Daniela Stanciu (săritura în înălţime), Marius Cocioran (50 km marş), Rareş Toader (aruncarea greutăţii), Andrea Mikloş (400 m), Alexandru Novac (aruncarea suliţei).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și