Închide meniul

CFR Cluj – Young Boys 1-1 | „Ne-am cam retras!” Concluzie dură a lui Cristi Manea, după ce campioana României a fost egalată în prelungiri: „Trebuia să rămânem puțin mai sus”

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2021, 23:36

Reclamă
CFR Cluj – Young Boys 1-1 | „Ne-am cam retras! Concluzie dură a lui Cristi Manea, după ce campioana României a fost egalată în prelungiri: „Trebuia să rămânem puțin mai sus

Cristi Manea, după CFR Cluj - Young Boys

Hepta

Manea a dat vina pe abordarea tactică a CFR-ului. Fundașul a recunoscut că echipa din Gruia trebuia să păstreze liniile sus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea, prima reacție după CFR Cluj – Young Boys 1-1

„Păcat că am primit gol. Eu cred că meritam să câștigăm. Trebuia să rămânem puțin mai sus. Ne-am cam retras. Așa e când marchezi, te trage jocul înapoi.

Nu prea a avut timp Mister să pregătească sistemul ăsta. A făcut tot ce a depins de el ca să jucăm așa. E bine că măcar unii dintre noi am mai jucat așa, deci știm cum să stăm în el”, a spus Cristian Manea, după CFR Cluj – Young Boys 1-1.

CFR Cluj și Young Boys s-au duelat și anul trecut, în grupele Europa League. Atunci, ardelenii au ratat prezența în optimi după un meci dramatic în Elveția. Manea nu a rămas impresionat de adversarii CFR-ului.

„Young Boys mi s-au părut cam aceeași echipă ca anul trecut. Cred că au vreo 6-7 jucători care au jucat și atunci. Sper să se vadă prin dorința noastră că vrem mai mult ca ei să câștigăm”, a mai spus Cristi Manea.

Reclamă

1-1 și 1-2 au fost rezultatele înregistrate de CFR Cluj cu Young Boys Berna în sezonul trecut de Europa League.

Cristi Manea, eroul lui CFR Cluj din prima repriză

Cristi Manea a fost eroul lui CFR Cluj în prima repriză a meciului cu Young Boys Berna. Manea a deschis scorul pentru CFR Cluj împotriva lui Young Boys încă din minutul 4. Acesta a reluat mingea în poartă, cu șoldul, după o lovitură liberă executată excelent de Ciprian Deac.

Manea și-a respectat și sarcinile defensive. Fundașul care va împlini curând 24 de ani a fost de netrecut în apărarea campioanei României.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta și-a salvat echipa la o fază care părea compromisă. Un atacant de la Young Boys a rămas singur cu Arlauskis, după o gafă între Cestor și Camora. Manea a intervenit însă din spate, blocând șutul expediat spre poarta lui Arlauskis.

 

 

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
Vezi toate știrile
Citește și