Închide meniul

PSG visează la un atac stelar cu Messi, Mbappe şi Neymar! Ce a spus Mauricio Pochettino despre transferul superstarului argentinian

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2021, 15:56

Reclamă
PSG visează la un atac stelar cu Messi, Mbappe şi Neymar! Ce a spus Mauricio Pochettino despre transferul superstarului argentinian

Lionel Messi şi Mauricio Pochettino

Profimedia

Mauricio Pochettino, prima reacţie despre transferul lui Leo Messi la PSG

Antrenorul lui PSG visează la un atac stelar cu Messi, Neymar şi Mbappe. Pochettino a anunţat că oficialii din conducere lucrează deja la transferul superstarului argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Clubul lucrează la transfer, analizăm posibilitatea. Noi lucrăm discret, dar facem tot posibilul pentru a ne îndeplini obiectivele. Acum este important să luăm cele 3 puncte mâine cu Troyes”, a declarat Mauricio Pochettino, citat de Marca.

Întrebat dacă transferul lui Messi va forţa plecarea lui Mbappe la Madrid, Mauricio Pochettino a răspuns categoric: „Nu!”

Leo Messi l-a sunat pe Mauricio Pochettino după ce Barcelona a anunţat despărţirea de el

The Athletic notează că Leo Messi l-ar fi sunat deja pe antrenorul Mauricio Pochettino, cei doi având în comun faptul că sunt argentinieni şi au trecut pe la Newell’s Old Boys.

Reclamă

RMC scrie că negocierile între PSG şi Messi au început, însă acestea sunt dificile din punct de vedere financiar, chiar dacă argentinianul este acum un jucător liber.

FC Barcelona a anunţat, joi seară, că argentinianul Lionel Messi nu va rămâne la gruparea catalană. Contractul lui Lionel Messi (34 de ani) cu FC Barcelona a expirat la 30 iunie.

Prima reacţie a lui Neymar după anunţul că Lionel Messi pleacă de la Barcelona

Jurnaliştii brazilieni de la TNT Sports au pus, pe reţelele de socializare, o imagine cu Messi fiind îmbrăţişat de Neymar. Aceasta a fost însoţită de mesajul: „Vai, inima mea!„. Chiar Neymar a avut o reacţie la postare şi a apreciat-o. Totul s-a întâmplat la câteva minute după ce Barcelona a anunţat că îşi pierde căpitanul.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar tocmai se întâlnise cu Messi în Ibiza, la o petrecere. Angel Di Maria i-a dat de gol pe contul său de Instagram. A făcut publică o imagine în care mai apar Marco Verratti și Leandro Paredes.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” Vezi toate știrile
Citește și